Jun 032014
 
Infantils "A"

Infantils “A”

Tant els infantils “A”, com el “B”, varen acomiadar la temporada, guanyant els seus respectius partits, el “A” dins Son Caulelles i el “B” dins Lloseta.

Els infantils “A” que militen a la segona regional grup “C”, varen guanyar, per 3-0 al Ferriolense At., i amb aquest resultat acaben la temporada amb la setena posició.

L’alineació inicial de l’Sporting va ser; Errea, Casal, Riera, Rossello, Julia, Contreras, Floro, Ferreria, Ferrer, Balaguer i Gallet.

I aquest foren els canvis, minut 35 Barcelo per Casal, Machuca per Gallet, Ferrer per Errea i Sanchez per Mateu Ferrer, minut 40 Cabanellas per Riera.

El marcador; 1-0 minut 2 Casal, 2-0 minut 38 Sanchez, 3-0 minut 50 Machuca.

infanitls "B"

infanitls “B”

Els infantils “B”, que militen al grup “B” de la segona regional varen guanyar dins Lloseta, al Llosetense per 0-2, i han assolit el sub campionat del seu grup.

L’alineació de l’Sporting fou; Duschl, Martinez, Crespi, Polo, Contreras, Bibiloni, Barcelo, Serra Julian, Serra Ibarra, Casasayas i Balaguer.

Els canvis foren aquests; minut 36 Coll per Duschl, minut 41 Gutierres per Martinez, minut 42 Maimo per Serra Ibarra, minut 51 Cider per Casasayas i Martorell per Crespi.

Així va anar el marcador, 0-1 Balaguer minut 32, 0-2 Bibiloni minut 64.

Resultats i classificació final infantils “A” segona regional grup C.

Resultats i classificació final infantils “B” segona regional grup B.