Nov 102014
 

AlevinA-Malorca (4)

Dues victòries i dues derrotes és l’aportació dels alevins en aquest cap de setmana, on s’ha reiniciat la lliga, després del descans de la passada jornada.

Els infantils “A” de Preferent, varen perdre dins Son Caulelles, el dissabte horabaixa, contra el Poblense “A”, per 3-5, després d’anar guanyat amb un clar 3-0, en el minut 22, el nostre equip continua amb la quinzena posició de la classificació, ja que només ha guanyat un partit.

Els jugadors que disputaren el partit varen ser, Molinet, De Angulo, Orfila, Mari, Crespi, Oliver, Martin, Lopez Marin, Lopez Iniesta, Vila i Vrba.

Els gols de l’Sporting els varen marcar, Marti, Crespi i Vrba.

AlevinB-Serverense (3)

Els Alevins “B”, que militen a la segona regional, grup “C”, varen aconseguir, una gran victòria dins Manacor, concretament contra el Barracar per 0-10, i amb aquesta victòria, aconsegueix empatar a deu punts amb el Petra i el Barracar, i ocupa la cinquena posició per la diferència de gols.

Els jugadors que es varen desplaçar a Manacor, i varen jugar el partit varen ser, Oncala, Hinarejos, Riera, Hermosilla, Adelantado, Villafuerte, Fernandez, Juan, Coleto, Llado i Serra.

Els deu gols foren marcats per, Villafuerte (4), Hermosilla (3), Serra (2) i Fernandez.
AlevinC-AlevinD (3)

Els Alevins “C”, es varen imposar dins Son Caulelles, al Madre Alberta, per 4-2, i continuen mantenint la tercera posició en solitari i a només tres punts del líder.

Jugaran per l’Sporting, Garau, Cañellas, Mari, Ortega, Ramirez, Roibal, Palmer, Sanchez, Ramis, Perotti i Bestard.

Els quatre gols de l’Sporting els varen marcar, Palmer (2), Ramis i Perotti..
AlevinD-MadreAlberta

Els Alevins “D”, varen sofrir la seva segona derrota consecutiva, aquest pic fou dins Son Caulelles, contra l’Arenal “A”, el qual es va imposar per 1-10, l’equip de l’Sporting ocupa l’onzena plaça en sis punts.

Els jugadors que varen disputar aquest partit són; Fernandez, Selles, Bosch, Hugo Chacon, Piza, Guasp, Alzamora, Bujosa, Antonio Chacon, Lin, Pau Alzamora i Quilez.

L’únic gol de l’Sporting el va marcar Alzamora en el minut 29, i era l’1-5 momentani.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup “C”.

Resultats i classifiació Alevins “C” i “D” segona regional grup “H”.