Gen 192015
 

PrebenjaminA

Els dos equips dels prebenjamins, varen tenir distinta sort, mentre que els prebenjamins “A” guanyaven a fora, els prebenjamins “B” perdien dins Son Caulelles.

La visita dels prebenjamins “A” a Paguera, per jugar contra l’At. Paguera, va acabar amb la victòria del nostre equip per 0-5, amb aquest resultat els nostres representants es col·loquen a la quarta posició amb 27 punts, i ja duen nou victòries consecutives.

L’alineació inicial de l’Sporting va ser; Rodriguez, Alcolea, Oncala, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte i Terrones, també varen jugar Estades i Jaume.

L’At. Paguera, va presentar el següent equip inicial; Rama, Reicneke, Garcia, Cañadas, Martinez, Arjona, Lema i Alvarado, durant el partit també varen jugar en Espinosa, Acosta, Vidal i Cerrato.

El marcador va anar així; 0-1 minut 11 Hidalgo, 0-2 minut 23 Alcolea, 0-3 minut 31 Villafuerte, 0-4 minut 35 Villafuerte i el 0-5 definitiu fou marcat per Terrones al minut 35.
PrebenjaminsB-Campos (2)

 

Els prebenjamins “B“, varen tornar perdre dins Son Caulelles, contra l’Artà per 1-2, i continuen cuers del seu grup i sense haver guanyat cap partit.

Per l’Sporting varen jugar d’inici, Puigarnau, Cano, Borga, Nuñez, Juan, Gimenez, Mesquida i Garcia., també va jugar en Grau.
Per part de l’Artà varen sortir d’inici, Gutierrez, Reyes, Jativa, Mislata, Cesljevic, Vives, Piñeiro i De Ghuilem. Al llarg del partit també jugaren, Lliteras, Perez i Genovard.

Gols; 1-0 minut 16 Gimenez, 1-1 minut 20 Genovard, 1-2 minut 27 Jativa.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació Prebenjamins “B” grup C.