Des 022013
 

Els juvenils “A” de preferent que rebien el tercer classificat varen perdre ahir horabaixa dins Son Caulelles, mentre que el “B” de la segona regional va guanyar el seu partit jugat dissabte també dins Son Caulelles.

Els Juvenils varen rebre la visita del Sporting Ciutat de Palma, tercer classificat de la categoria, el cual va guanyar per 1-4, i amb aquesta victòria es col·loca segon.

L’onze inicial del nostre club fou: Rubio, Marina, Llinas, Lozano, Socias, Mañas, Solivellas, Morey, B. Reales, Rubio, Cortres i J. Reales.

Canvis: minut 51 Palmer per Morey, minut 61 Garcia per Llinas, minut 69 Muntaner per Cortes i al minut 81 Brown per B. Reales.

El gol el va marcar Marina al minut 14 i va significar l’empat provisional.

l’àrbitre va ensenyar tarja groga a Lozano i Mañas

Els juvenils “B” de la segona regional grup B, varen guanyar dissabte dins Son Caulelles a l’U.E, Santa Maria per 3-2.

L’entrenador va presentar el següent equip: Rodriguez, Vilanova, Juan, Ferrer, Barcelo, Noguera, Ramirez, Granado, Fernandez, Cortes i Cañellas.

Canvis:minut 50 Santana per Cañellas, minut 62 Mari per Vilanova, minut 77 Santos per Fernandez, minut 86 Acosta per Santos, i minut 88 Diaz per Cortes.

Varen veure la tarja groga; Juan, Santos i Mari.

Els gols de l’Sporting foren marcats per Fernandez minut 1, Vilanova de penal minut 17 i pel jugador de l’U.E. Santa Maria Rodriguez en el minut 31.

Resultats i classificació juvenils “A” Preferent.

Resultats i classificaciò juvenils juvenils “B” segona regional grup “B”.