Gen 132014
 

La jornada dels prebenjamins la poden considerar positiva, ja que dels tres equips, dos varen aconseguir guanyar el “A” dins Son Caulelles, el “B” dins Capdepera contra l’Escolar i el “C” va perdre contra l’imbatut Agora “A”.

Els prebenjamins “A” continuen fent història, dins el seu grup, ja que amb nou partits han aconseguit noranta-cinc gols i només els hi han marcat quatre, havent guanyat tots els partits.

Dissabte passat varen guanyar al Campanet per 17-0 i els nou jugadors que varen aconseguir aquesta nova victòria, són; Vargas, Bestard, Sastre, Torras, Navarro, Ramis, Alcolea, Porras i Pujol.

Els desset gols foren marcats per Ramis (5), Navarro (3), Torras (2), Sastre (2), Porras, Vargas, Alcolea, Pujol i Bestard.

Els prebenjamins “B” que militen al grup “C”, varen guanyar dins el camp del cuer l’Escolar At.,per 0-3, Ara duen sis partits consecutius fora perdre i aquests són els jugadors que varen prendre part en el partit, Teran, Caceres, Diaz, Bauza, Creus, Pacheco, Zamora, Colomina, Mari i Medina.

Varen marcar els tres gols Cacerez, Diaz i Creus.

Els Prebenjamins “C”, foren derrotats per l’Agora “A” per 6-1, en total foren dotze els jugadors que participaran: Ferrer, Estades, Oncala, Rodriguez, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte, Maimo, Jaume, Terrones i Grau.

L’únic gol de l’Sporting el va marcar Roibal al minut 9.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup “B”.

Resultats i classificació Prebenjamins “B” grup “C”.

Resultats i classifiació Prebenjamins “C” grup “H”.