mai 202019
 

PrebenjaminsA-Maria de la Salut (1)

El doble enfrontament entre els prebenjamins de l’Sporting i del Alaró va acabar amb una victòria dels prebenjamins A i un empat dels prebenjamins B.

La visita dels prebenjamins “A” a Alaró per jugar contra l’equip local, que ocupa la quarta posició, va acabar amb victòria dels nostres prebenjaimisn per un clar i rotund 0-6. Els primers vint minuts varen acabar amb el resultat de 0-1 va ser a la segona, quan el nostres jugadors varen golejar al Alaró,. amb aquest resultat el nostres representants s’ha asseguren la setena posició de la classificació final.

ALINEACIONS.

ALARÓ; Comas, Camacho, Ramos, Dorai, Lillo, Joel Campins, Jose Campins,  Femenias, Novelli, Sampol i Riolfo.

SPORTING SANT MARÇAL; Mendez, Villalonga, Lliteres, Bauza,  Escandell, M. Mulet, Torres,  Esteva i Ferretjans.

Resultats i classificació prebenjamins A grup A.

PREBENJAMINS B.

PrebenjaminsB-CamosAltètic (3)

Per la seua part els prebenjamins B, varen rebre dins Son Caulelles l’Atlètic Alaró, aconseguint un punt, el qual els permet, a la manca de dos partits, continua lluitant per la cinquena plaça, de la qual només el separa un punt.

El resultat final del partit va ser d’empat a dos, al minut 26 el resultat era de 0-2, i els nostres jugadors varen saber remuntar aquest resultat advers per aconseguir aquest valuós punt.

ALINEACIONS.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Segui, Gelabert, Serra, Monier, Martinez, Cano, Rigo, Gonzalez, Bauza, Carballal i Sanchez.

ATLÈTIC ALARÓ; Nuela, Guasp, Van Rhede, Koch, Navarro,  Perea, Alvarez, Campins, Schot, Mir, Nova i Estela.

Resultats i classificació  prebenjamins B grup A.