Feb 032014
 

Els Prebenjamins "B" en el minut de silenci

Continua la marxa victoriosa dels prebenjamins “A” que guanyaren un nou partit, dins Mancor de la Vall, també el “B” va guanyar dins Son Caulelles, mentre que el “C” era derrotat pel líder dins Son Caulelles, pel líder del seu grup.

La visita dels prebenjamins “A” a Mancor de la Vall, per enfrontar-se al Montaura, acaba en la victòria de l’Sporting per 1-10, i a la manca d’un partit per acabar la primera volta, encapçala la classificació en tres punts d’avantatge sobre el segon, l’Alcúdia.

Vuit són els jugadors que varen disputar el partit; Bestard, Sastre, Torras, Navarro, Ramis, Alcolea, Porras i Vargas.

Varen marcar els gols Navarro (4), Ramis (2), Torras (2) Sastre i Alcolea.

Els prebenjamins “B”, varen guanyar dins Son Caulelles, al Serverense per 5-0, amb aquest resultat mantenen la tercera posició de la classificació.

Els deus jugadors que varen disputar el partit són; Teran, Caceres, A. Diaz, V. Diaz, Bauza, Creus, Pacheco, Colomina, Mari i Zamora.

Els cinc gols foren marcats per; Bauza, A. Diaz, Creus, Colomina i V. Diaz.

Els prebenjamins “C”, que també varen jugar dins Son Caulelles, no varen poder amb el líder del seu grup, el Recreatiu Son Caliu, i foren derrotats per 1-6.

Varen jugar aquests onze jugadors; Maimo, Ferrer, Estades, Oncala, Rodriguez, Roibal, Hidalgo, Terrones, Jaume, Alonso i Grau.

L`únic gol del nostre equip el va marcar Roibal i posava en el marcador l’1-3.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup B.

Resultats i classificació Prebenjamins “B” grup C.

Resultats i classificació Prebenamins “C” grup H