Mar 152017
 

Juvenils-Bellver

 

L’equip dels juvenils varen guanyar dins Andratx, a l’equip local per un ajustat 2-3, i mantenen amb cinc punts d’avantatge la segona plaça de la taula.

Difícil sortida la que tenia l’Sporting, només cal recordar que a la primera volta l’equip d’Andratx va guanyar dins Son Caulelles per un clar 0-3.

Un bon partit dels nostres jugadors, varen propiciar la victòria dins Andratx, l’Sporting es va avençar en el minut 24 quan Ramirez va transformar un penal en contra de l’Andratx, l’alegria va durar poc, al cap d’un minut empatava l’equip local, i amb el resultat d’empat 1-1 varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

Al cap de tres minuts de la represa, novament l’Andratx marcava i col·locava un perillós 2-1 en el marcador, reacció dels nostres jugadors i amb un quart d’hora, del minut 60 al 75, dos gols d’Orfila, capgiraven el marcador amb el resultat de 2-3 a favor de l’Sporting que es va mantenir fins al final, malgrat els intents de l’equip local per empatar el partit.

FITXA DEL PARTIT.

ANDRATX; Romero, Ribeiro, Guerrero, Gutierrez, Nicolau, Lopez, Bravo, Mandilego, Vergara, Sanchez i Fresquet.

CANVIS; Minut 65 entre Carrion per Nicolau , minut 75 Pradera per Ribeiro, minut 84 Font per Bravo.

SPORTING SANT MARÇAL; Martinez, Serra, Ferrer, Perello, Provenzal, Mateu, Martinez, Rossello, Orfila, Ramirez i Servera.

CANVIS; Minut  68 entre J.Sanchez per Mateu, minut 69 Rabaza per Servera.

GOLS; 0-1 minut 24 Ramirez, 1-1 minut 25 Fresquet, 2-1 minut 48 Bravo, 2-2 minut 60 Orfila, 2-3 minut 75 Orfila.

ÀRBITRA; Jaime De la Camara Fuster, va ensenyar targeta groga al jugador del Andratx,  Gutierrez, i al jugador de l’Sporting Provenzal.

CAMP; Municipal d’Andratx.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.