Mar 072017
 
Juvenils-Independiente (4)

Una ocasió de l’Sporting

 

Els juvenils rebien un contrincant directe amb la lluita pels primers llocs de la classificació, només separats per dos punts, la victòria del nostre equip els permet continuar segons de la classificació amb solitari.

Preocupació entre els aficionats que varen acudir a Son Caulelles, per veure el partit entre el Independiente i l’Sporting, estava en joc la segona plaça, la preocupació es va convertir en goig, en una brillant primera part l’Sporting va sentenciar el partit, quinze minuts brillants li bastaren per establir en el marcador un clar 3-0, amb el qual va acabar la primera part.

Al cap de quinze minuts de la represa, l’Sporting marcava el 4-0 que deixava el partit vist per sentència l’Independiente als darrers minuts va marcar el seu únic gol, deixant el marcador final amb el resultat de 4-1.

Amb aquest resultat l’Sporting a més de sumar els tres punts, també té a favor el gol avar aixa a favor, ja que a la primera volta va perdre per 4-2.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Sanchez, Serra, Ferrer, Perello, Provenza, Mateu, Martinez, Rossello, Orfila, Ramirez i Servera.

CANVIS; Minut 36 entre Prats per Ferrer, minut 38 Sanchez per Mateu, minut 70 Mulet per Orfila.

INDEPENDIENTE C/R; Bujosa, Rodriguez, Martinez, Navarro, Cuart, Florentino, El Bahri, Olarte, Coulibaly, Abel Garcia i Alfredo Garcia.

CANVIS; Minut 41 Entre Martinez per El Bahri, minut 58 Keita per Florentino.

GOLS; 1-0 minut 15 Servera, 2-0 minut 22 Ramirez, 3-0 minut 30 Orfila, 4-0 minut 55 Orfila, 4-1 minut 72 Navarro.

ÀRBITRA; Fran Maza Correa, va ensenyar targeta groga al jugador del Independiente Navarro.

CAMP; Municipal de Son Caulelles (Pòrtol).

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.