Oct 032017
 
Una de les ocasions de l'Sporting

Una de les ocasions de l’Sporting

 

Segona jornada de lliga de la segona regional de juvenils, i segona victòria del nostre equip, aquest cop dins Son Caulelles.

Els juvenils B es varen imposar a la U.E. Santa Maria, per 5-1, resultat que els permet sumar sis punts de sis, i compartit el lideratge amb l’Atlètic Manacor.

La primera part va acabar amb el resultat d’1-0 gol aconseguit per Heredia, l’equip visitant va quedar amb deu jugadors per expulsió en el minut 35 de Soler per doble targeta groga.

Un minut, entre el 48 i el 49 va bastar a l’Sporting per sentenciar el partit, gol de penal al minut 48 i tercer gol de l’Sporting al minut 49, amb el resultat de 3-0 i el Santa Maria amb un home menys, el partit no tenia història, i menys quan al minut 70 l’Sporting aconseguia el 4-0.

El gol de l’honor del Santa Maria al minut 83 i el segon gol del jugador El Gharmouli, al minut 89, va deixar al marcador amb el resultat final de 5-1.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Mateu, Martinez, Vaquer, Jabega, Crespi, Rivadulla, Mesa, Leiva, Shamir, El Gharmouli i Heredia.

CANVIS;  Minut 46 entre Rigo per Nicolau, minut 74 Cantallops per Shamir, Errrea Per Jabega i minut 78 Secano per Leiva.

U. E. SANTA MARIA; Zuñiga, Sastre Juan, Garau, Marti, Gittadauro, Maese, Ramirez, Hinsch, Peralvarez i Soler.

CANVIS;  Minut 26 Sastre Per Sanchez, minut 71 Romero per Ramirez, minut 76 Lombardo per Gittadauro.

GOLS; 1-0 minut 17 Heredia, 2-0 minut 48 El Gharmouli de penal, 3-0 minut 49 Shamir, 4-0 minut 70 Heredia, 4-1 minut 78 Hinsch, 5-1 minut 89 El Gharmouli.

ÀRBITRA: Isaac Gutierrez, Rodriguez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Jabega i El Gharmouli i als jugadors de la U.E. Santa Maria, Soler (2), Garau i Sanchez.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació juvenils segona regional.