Nov 202017
 

 

 

JuvenilsB-SanFrancisco (6)_optEls juvenils A de primera regional, varen guanyar dins Sa Indioteria per 1-3 al Recreatiu La Victòria cuer del grup A de la categoria.

El partit va ser molt difícil i no se va decidir fins els darrers minuts del partit, l’aturo dels tres gols de l’Sporting va ser en Ramirez, que al minut 31 aconseguia el primer del partit per acabar la primera part amb el resultat ajustat de 0-1.

El gol de la tranquilitat no va arribar fins al minut 73, cinc minuts més tard el Recreatiu marcava el seu gol i possava un ajustat 1-2 en el marcador que en qualsevol jugada podia empatar, a la manca de dos minuts l’Sporting va rematar el partit amb un tercer gol que ja nova donar temps a cap reacció de l’equip local.

Amb aquest resultat l’Sporting es col·loca a la quarta posició.

RECREATIU LA VICTÒRIA; Ruiz, Sanchez, Fullana, Soler, Morales, Celi, Marti, Marimon, Alvarez, Linares i Araluce.

CANVIS; Minut 53 entre Macias per Fullana, minut 46 Rossello per Morales i Gomez per Ruiz, minut 58 Perez per Araluce i minut 62 Temprano per Sanchez.

SPORTING SANT MARÇAL; Sempere, Perello, Ferrer, D. Sanchez, Cirer, Serra, Mulet, Orfila, Ramirez, Riera i A. Sanchez.

CANVIS; Minut 46 Entre Fiorito per Ferrer i Morey per Mulet, minutminut 55 Rabaza per A. Sanchez, minut 63 Mateu per A. Sanhcez.

GOLS; 0-1 minut 31 Ramirez, 0-2 minut 73 Ramirez, 1-2 minut 78 Marti, 1-3 minut 88 Ramirez.

ÀRBITRA; Javier Francisco Pino Salas, va ensenyar targeta groga als jugadors de Recreatiu La Victoria, Linares i als jugadors de l’Sporting Sempere i Mateu.

CAMP; Sa Indioteria.

Resultats i classificació juvenils A primera regional grup A.