Des 092014
 

infantilsA-Arenal (5)

Dels tres equips infantils, només en jugaren dos, el “A” que visitava el líder del seu grup, i el F-7 que rebia el Patronat, mentre que el”B”, descansava.

La visita dels infantils “A” de primera regional, al camp del líder, el CIDE, va acabar amb la derrota del nostre equip per un rotund 5-0. La primera part ja va acabar amb el resultat de 3-0, a favor del CIDE.

L’alineació que va presentar l’Sporting va ser; Rodriguez, Font, Delgado, Martinez, Ramon, Fernandez, Fiorito, Garcia, Vazquez, Pardoe i Marc Serra.

Durant el partit es varen fer els següents canvis, minut 35 Escoda per Font, al minut 41 Daniel Serra per Fiorito, minut 50 Casas per Marc Serra i al minut 69 Vaquer per Fernandez.

El CIDE, va alinear a; Coll, Reimerdes, Contreras, Serra, Moya, Francia, Toral, Balaguer, Bibiloni, Lima i Barcelo.

Aquest són els seus canvis; minut 35 Paramio per Contreras, Gutierrez per Serra, i Sierra per Francia, minut 43 Riveron per Torral i al minut 49 Alarcon Per Balaguer.

Gols: 1-0 minut 9 Balaguer, 2-0 minut 19 Bibiloni, 3-0 minut 35 Lima, 4-0 minut 55 Riveron, i el 5-0 al minut 57 Alarcon.

 

Els infantils de F-7, varen guanyar al cuer del seu grup el Patronat, per 11-2, ara el nostre equip es col·loca a la tercera posició a sis punts de líder el Soledat At.

Per l’Sporting varen participar en el partit, en Campins, Martorell, Martinez, Lillo, Ceballos, Hidalgo, Berenguer, Riera, Blanes, Montiel, Nuñez i Martinez,

Pel Patronat, Roca, Parra, Romero, Mancilla, Perez, Bouarfa, Cordoba i Campos.

Els gols foren marcats per Berenguer (5), Ceballos (4), Martinez (2), per part de l’Sporting i els dos gols del Patronat foren aconseguits per Bouarfa i Romero.

Resultats i classificació infantils “A” Primera Regional.

Resultats i claasifiació infantils F-7 brup B.