Des 012014
 

InfantilsA-Alcudia (3)

Els infantils de preferent, varen aconseguir, tres punts molt importants dins Son Caulelles, el “B” continua en la seva marxa de guanyar partits, mentre que el de F-7, varen perdre en la seva sortida a Sant Jordi.

Segona victòria consecutiva dels infantils “A”, aquesta dins Son Caulelles, on varen guanyar a l’Alcúdia, ara el nostre equip ocupa la tretzena posició, amb cinc punts d’avantatge sobre el catorze, precisament l’Alcúdia.

Un partit molt disputat, la primera part va acabar amb el resultat de 0-0, i els sis minuts de la segona part es va avençar l’equip visitant, el nostre equip va remuntar el partit, quan jugava amb deu jugadors, per expulsió de Casasayas per doble targeta groga, el gol de la victòria es va aconseguir en el darrer minut de partit.

Alineació de l’Sporting; Silv, Pardoe, Marc Serra, Delgado, Ramon, DE Benito, Herreros, Escoda, Font, Casasayas i Garcia.

Canvis; minut 28 Vazquez per Escoda, minut 35 Fiorito per Pardoe, minut 45 Daniel Serra per De Benito i Rodriguez per Silva, minut 43 Casas per Marc Serra.

Alineació de l’Alcúdia; Sirtori, Garcia, Reynes, Idarraga, Cifre, Dominguez, Ginard, Villamayor, Fathi, Ferreyra i Cameron.

Canvis; minut 35 Gerena per Cameron, minut 50Huerta per Ferreyra, i al minut 66 Murillas per Reynes.

Gols: 0-1 minut 41 Ginard, 1-1 minut 59 Fiorito, 2-1 minut 70 Casas.

L’arbitr va expulsar al nostre jugador Casasayas, per doble targeta groga als minuts 47 i 56. Per part visitant varen veure la targeta groga en Cifre i en Fhati.
InfantilsB-At.SonFerriol

Els infantils “B”, varen continuar en l’únic, que pareix saben fer, guanyar, aquest cap de setmana rebien, el que fins ara ocupava la segona posició de la classificació l’At. Son Ferriol, partit difícil, la prova és que la primera part va acabar amb el resultat de 0-0, però que el nostre equip va saber reacciona i resoldrà a la segona part, guanyat per 2-0, i continuant com l’únic equip del seu grup que ha guanyat tots els partits.

No cal dir que el nostre equip continua líder del seu grup en ple de victòries, i a cinc punts del segon classificat.

Alineació de l´Sporting; Villegas, Cantallops, Martinez, Jose Sanchez, Fiorito, Jordi Sanchez, Garcia, Vasquez, Kretschmer, Fernandez i Reynes.

Els canvis foren aquest; minut 35 Cirer per Sanchez i al minut 74 Llompart per Fiorito.

Alineació de l’At. Son Ferriol; Ruiz, Adrover, Aparicio, Kondratenko, Morales, Bauza, Sastre, Alvarez, Contreras, Riutort i Temprano.

L’equip visitant va fer els següents canvis; al minut 58 Cubo per Riutort, minut 62 Troncoso per Contreras, minut 66 Barcelo per Aparicio, Martinez, per Kondratenko i Crespi per Temprano.

Així va anar el marcador, 1-0 minut 44 Fernandez, 2-0 minut 63 Vazquez.

Els infantils de F-7, que visitaven el Sant Jordi, foren derrotats per 8-0, i es veuen superats a la classificació pel mateix Sant Jordi que ocupa la tercera plaça amb dos punts més que l’Sporting.

Els jugadors de l’Sporting que varen jugar almenys, dos quarts, són; Riera, Montiel, Martorell, Lillo, Martinez, Ceballos, Hidalgo, Campins i Nuñez.

Per part del Sant Jordi, aquest són els jugadors; Bibiloni, Lli, Garcia, Mas, Otero, Benites, Ortiz, Partida, Lopez, Herrera, Daureo i Perez.

Els gols foren marcats per Herrera (3) minuts 32, 33 i 57, Benitez (2) minuts 8 i 11, Mas (2) minut 46 i 61 i Perez al minut 69.

Resultats i classificació infantils “A” Primera Regional grup B.

Resultats i classificació infantils “B” segona regional grup F.

 Resultats i classificació infantils F-7 grup B.