Mar 202017
 
InfantilsA-SonCaliu (2)

Una aturada del nostre porter.

El partit entre els nostres infantils A i el Recreatiu Son Caliu, equip que havia guanyat els quatre darrers partits, era esperada en preocupació per part del cós tècnic del nostre equip, al final segona victòria consecutiva del nostre equip davant un equip que en supera a la classificació.

El partit va començar amb molta força per part dels dos equips i cercant la victòria, un per mantenir la ratxa d’imbatibilitat i l’altre per guanyar i retallar les distàncies amb l’equip visitant, al minut 6 el resultat era de 2-0 a favor de l’Sporting, reacció de l’equip visitant i al minut 17 ja havia restablert la igualtat en el marcador, amb el resultat d’empat, 2-0, pareixia que acabaria la primera part amb aquest resultat, però l’Sporting quan només restava un minut per anar el descans aconseguia establir el 3-2, resultat que va dur els dos equips a les casetes.

A la segona part, una sortida fulgurant de l’Sporting, només en dotze minuts va marcar tres gols i al minut 50 el resultat era de 6-2, que seria el definitiu, i l’Sporting sumava la seva segona victòria consecutiva i el Son Caliu perdia després de quatre partits guanyant. L’Sporting va jugar els darrer sis minuts amb deu jugadors per l’expulsió de Bieinisowiisch.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Oncala, Riera, Bieinisowiisch, Bauza, Llado, Adelantado, Villafuerte, Bouza, Abad, Fernandez i Tejada.

RESERVES; Naveiras, Coleto, Ramirez i Serra.

RECREATIU SON CALIU “B”; Romero, Bryn, Torres, Mayol, Marccacini, Alemany, Martin, Palmer, Jovino, De la Torre i Borras.

RESERVES; Marti, Cochrane, Jimenez, Bukley i Thomas.

GOLS; 1-0 minut 5 Bouza, 2-0 minut 6 Ferandez, 2-1 minut 9 Borras, 2-2 minut 17 Jimenez, 3-2 minut  35 Ramirez, 4-2 minut 40 Bieinisowiisch, 5-2 minut 50 Bieinisowiisch, 6-2 minut 50 Bauza.

ÀRBITRA; Gabriel Sastre Ribas, va ensenyar targeta groga al jugador de l’sporting Bieinissowiiscch, als minuts 44 i 66, per aquest motiu va veure la vermella.

Resultats i classificació Infantils A segona regional grup D.