Abr 132015
 

PrebenjaminsA-Palmanyola (2)

 

 

Aquest passat dissabte, els dos prebenjamins, varen guanyar els seus respectius partits, el “A” dins Son Caulelles i el “B” dins Es Pla de na Tesa.

Els Prebenjamins “A”, varen guanyar dins Son Caulelles a l’Esporles per 4-1, la primera part va acabar amb el resultat de 2-1, amb aquest resultat l’Sporting continua al quart lloc de la classificació del grup H.

Jugadors convocats i que varen jugar els dos quarts reglamentaris, per part de l’sporting; Rodriguez, Alcolea, Estades, Oncala, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte, Jaume i Terrones.

L’Esporles va presentar els següents jugadors; Mayol, Mesquida, Gomila, Munar, Alzamora, Morro, Henry, Pascual, Pou i Lluis Mayol.

El marcador; 1-0 minut 5 Hidalgo, 1-1 minut 8 Morro, 2-1 minut 13 Alons, 3-1 minut 35 Roibal, 4-1 minut 36 Terrones.
PrebenjaminsB-RSonCaliu

 

Els Prebenjamins “B“, varen guanyar dins Can Gaspar al Pla de Na Tesa, At. per 2-3, la primera part va acabar amb el resultat d’1-1.

Amb aquest resultat el nostre equip guanyar una plaça a la classificació.

Jugadors convocats per l’Sporting; Puigarnau, Cano, Borga, Juan, Sanchez, Mesquida, Garcia, Grau i Sanchez.

Els convocats pel Pla de na Tesa At. foren, Garcia, Martinez, Sabater, Segura, Martinez Barrero, Cantero, Almazan, Serrano, Segui, Aymerich i Fernandez.

Així va anar el marcador; 0-1 minut 3 Sanchez, 1-1 minut 12 Segura, 1-2 minut 29 Sanchez, 1-3 minut 35 Grau, 2-3 minut 36 Segura.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació Prebenjamins “B” grup C.