Feb 092015
 

PrebenjaminsA-Palmanyola

Amb el mateix resultat els dos prebenjamins varen guanyar els seus respectius partits, el “A” dins Son Caulelles i el “B” dins Son Ferriol.

l partit jugat dins Son Caulelles, entre els Prebenjamins “A” i el Palmanyola, va acabar amb la victòria del nostre equip, pel resultat de 2-1.

Amb aquest resultat l’Sporting continua tercer amenaçat als dols primers, dels quals només està, separat per un i dos punts respectivament.

El vuit inicial de l’sporting va ser; Rodriguez, Estades, Oncala, Jaume, Roibal, Alonso, Hidalgo i Villafuerte, també va jugar en Terrones.

El Palmanyola va presentar aquest vuit; Pericas, Perez, Huelamo, Zoiro, Almario. Gaete, Amengual i Oliver.

La primera part va acabar amb el resultat de 0-0, a la segona va marcar en Terrones en el minut 21 l’1-0 al minut 26 Villafuerte aconseguia el 2-0 i al minut 39 el jugador visitant Oliver marcava el defiitu 2-1.
PrebenjaminsB-RSonCaliu

Els prebenjamins “B“, varen aconseguir la seva segona victòria de la temporada, i també com la primera fou a fora, varen guanyar dins Son Ferriol, al At. Son Ferriol per 1-2.

Amb aquest resultat pujen un lloc a la classificació i es col·loquen a l’onzena plaça amb vuit punts.

Jugarem inicialment per l’Sporting; Puigarnau, Cano, Borga, Juan, Grau, Sanchez, Mesquida i Garcia. Durant el partit també va jugar en Sanchez.

L’At. Son Ferriol, va alinear el següent vuit; Gari, Torres, Benavides, Jorquera, Ostos, Segura, Vizuete i Ripoll. També varen participar des de la banqueta, en Carmona, Mina i Lopez.

La primera part va acabar amb el resultat de 0-1 en gol marcat per Sanchez en el minut 9, al miut 33 l’At. Son Ferriol, va empatar mitjançant en Segura, i dos minuts després, en el 35 el jugador de l’Sporting Borga, aconseguia el gol de la victòria.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació Prebenjamins “B” grup C.