Abr 032015
 

InfantilB-AtMarratxi (7)

 

Els partits corresponent a la jornada del vint-i-dos de febrer, que es varen jugar ahir, tant els infantils “B” com els infantils F-7, varen guanyar els seus respectius partits.

Els infantils “B“, varen guanyar al Pollença i Port At., per 0-6, resultat que els permet continuar enfront de la classificació, la primera part va acabar amb el resultat de 0-1 a favor de l’Sporting.

Alineació de l’Sporting; Villegas, Llompart, Cantallops, Martinez (Vaqueer), Sanchez, Fiorito, Jordi Sanchez (Garcia), Kretschmer, Mari (Vazquez), Fernandez i Reynes.

Alineació del Pollença i Port At; Ramon, Gual, Mccallum, Rabassa, Suau, Lendinez, Cunill, Muñoz, Estades (Plomer), Roman (Segui) i Riutort (Patti).

Així va anar el marcador; 0-1 minut 35 Fiorito, 0-2 minut 37 Martinez, 0-3 minut 41 Llompart, 0-4 minut 54 Vazquez, 0-5 minut 58 Fernandez, 0-6 minut 69 Fiorito.
InfantilsF7-LaSoledat

 

Els infantils F-7, varen guanyar dins Son Ximelis per 0-10, la primera part ja va acabar amb el resultat de 0-4. I ara ocupa la quarta posició amb trenta punts, i un partit més que el cinquè el Santa Mònica.

Els jugadors de l’sporting que varen jugar els dos quarts reglamentaris, foren; Montiel, Martorell, Lillo, Ceballos, Campins, Hidalgo, Berenguer, Riera, Nuñez i Martinez.

El Son Ximelis, es va presentar només amb set jugadors, que varen jugar tots els quarts i aquest són; Flores, Cañellas, Nadal, Fernandez, Rubio, Diaz i Velasco.

Els gols de l’Sporting els varen marcar, Montiel (3),Berenguer (3), Lillo (2), Nuñez i Ceballos.

Classificació actualitzada infantils segona regional grup F..

Classificació actualitzada infantils F-7 grup B.