Gen 272014
 

Els dos equips infantils varen complir, el “A” es va imposar dins Son Caulelles al Xilvar, mentre que el “B” aconseguia una gran victòria dins Sóller.

Els infantils “A” que varen rebre el diumenge el matí, al Xilvar de Selva, varen guanyar per 2-1, i amb aquest resultat superen al Xilvar a la classificació, en tres punts, ja que anaven empatats a punts.

L’alineació inicial de l’Sporting fou; Ferrer, Barcelo, Sanchez, Machuca, Riera, Rossello, Julia, Segui, Contreras, Floro i Ferreira.

Els canvis varen ser, Balaguer per Riera minut 46, Cabanellas per Barcelo minut 53 i Ferrer per Machuca minut 56.

Els gols foren marcats així, 1-0 minut 10 Segui, 1-1 minut 52 Morro 2-1 minut 65 Sanchez.

Els infantils “B” es varen desplaçar a Sóller per jugar contra el Sollerense D.S., que només havia perdut un partit, el primer de la temporada, i els nostres representants es varen imposar clarament per 0-5.

L’equip presentat per l’entrenador per començar el partit va ser; Duschl, Martorell, Martinez, Polo, Contreras, Bibiloni, Serra, Balaguer, Casasayas, Reynes i Maimo.

I es varen fer els següents canvis, minut 35 Coll per Duschl, minut 58 Gutierrez per Martorell, minut 59 Kretschmer per Maimo, minut 65 Cirer per Martinez, i minut 68 Llompart per Bibiloni.

Els autors dels cinc gols foren; 0-1 Martorell minut 12, 0-2 Balaguer minut 18, 0-3 Bibiloni minut 32, 0-4 Casasayas minut 45 i 0-5 Bibiloni minut 58.

Amb aquest resultat es col·loquen només a dos punts de líder el Santa Monica.

Resultats i classificació infantils “A” grup C segona regional.

Resultats i classificació infantils “B” grup B segona regional.