Feb 192017
 

BenjaminsA-Àgora (4)

 

Tant els Benjamins A de primera regional, com el B de segona regional, varen jugar els seus respectius partits dins Son Caulelles, i els dos els varen resoldre amb una victòria.

BENJAMINS A.

Els Benjamins A, varen jugar el divendres al vespre contra el Rotlet Molinar, imposar-se per 2-0, partit disputat donada la situació dels dos equips a la taula, l’Sporting va aconseguir marcar dins el primer quart. Acabant la primera part amb el resultat d’1-0.

A la segona part va continuar l’emoció del partit, donada la petita diferència de gols, l’Sporting volia augmentar el seu avantatge mentre que el Rotlet Molinar cercava empatar, la sentència va arribar a tretze minuts del final, quan l’Sporting va donar tranquil·litat als seus seguidors aconseguint el segon gol, posant el 2-0 que acabaria essent el resultat final.

ALINEACIONS.

SPORTING SANT MARÇAL, 2 .- Sanchez, Mas, Oncala, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte i Terrones.

RESERVES; Rodriguez, Porquer, Lopez i Gimenez.

ROTLET MOLINAR, 0.- Calvo, Garcia, Bellver, Pareja, Feo, Guirin, Seck i Belfaquih.

RESERVES; Martinenez i Tedin.

ÀRBITRA; Jose Miguel Garcia Lozano.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Benjamins primera regional grup B.

BenjaminsB-Balears (2)

BENJAMINS B.

Victòria per la mínima dels Benjamins B, que els permet continuar a dos punts del lideratge del seu grup i amb un partit menys. L’equip del Balears va oposar una forta resistència per tal de dificultar la victòria dels nostres jugadors, només s’havien jugat sis minuts del partit quan l’Sporting va marcar el seu primer gol, la reacció de l’equip visitant o es va fer esperà i vuit minuts més tard empatava el partit, i amb el resultat d’1-1, va acabar la primera part.

A la segona va continuar l’emoció a causa del resultat i no va ser fins al minut 40 quan Fàtima va aconseguir el segon gol de l’Sporting que donava els tres punts al nostre equip i continuar amb la lluita pels primers llocs de la classificació.

ALINEACIONS.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”, 2.- Fernandez, Grau, Tugores, Fatima, Roibal, P. Terrones, Gimenz, i S., Terrones.

RESERVES; Porquer i Reyes.

BALEARS “B”, 1.- Lucas, Medrano, Amengual, Casas, Alameda, Conde,Amaya i Rodriguez.

RESERVES; Valencia, Raya i Ventura.

ÀRBITRA; Jaume Gelabert Canavez.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Benjamins B segona regional grup B.