Feb 012017
 

cadetsb-la-union-b-5

 

Els Cadets que havien acumulat set derrotes consecutives, varen aconseguir guanyar la jornada passada dins Es Rafal per 2-3.

Gran victòria dels cadets B davant l’Atlètic Rafal B, en partit jugat el passat dissabte dins Es Rafal, quan faltaven sis minuts per acabar la primera part l’Sporting marcava el primer gol del partit, establint el 0-1,amb el qual acabarien els primers quaranta minuts.

Al cap de sis minuts de la represa, tornava a marcar l’Sporting per augmentar el seu avantatge amb un tercer gol 0-3, al minut 63 quan semblava decidir el partit, en els darrers minuts l’equip local va acurçar diferències, només en tres minuts, entre el 71 i 74, els darrers sis minuts varen ser intensos, mentre que l’Atlètic Rafal, cercava el gol de l’empat als nostres defensaven aquesta victòria que finalment varen aconseguir després de set derrotes consecutives.

FITXA DEL PARTIT.

ATLÈTIC RAFAL B; Silvia, Osorio, Barrera, Cabot, Olmo, Quijano, Sanchez, Ruiz, Delgado, Serra i Cruz.

CANVIS; Minut 49 entre Lwarence per Delgado, minut 57 Asar per Cabot i al minut 54 Rey per Sanchez.

CADETS B; Campins, Sandoval, Secano, Jabega, Montiel, Lillo, Rigo, Vaquer, Lin, Hidalgo i Balaguer.

CANVIS; Minut 30 Entre Martinez per Montiel, minut 61 Avella per Vaquer, minut 70 Duran per Lillo i minut 78 Martinez per Martinez.

GOLS; 0-1 minut 34 Vaquer, 0-2 minut 46 Rigo, 0-3 minut 63 Rigo, 1-3 minut 71 Cruz, 2-3 minut 74 Asar.

ÀRBITRA; Fernando Gil Vives, va ensenyar targeta groga als jugados de l’Atlètic Rafal, Osorio, Quijano i Asar i de l’Sporting, Rigo i Balaguer.

CAMP; Es Rafal.

Resultats i classificació Caddets B segona regional grup B.