Abr 102017
 

cadetsb-la-union-b-5

 

Els Cadets B es varen imposar al Recreatiu Marratxí, dins Son Caulelles, per un ajustat 4-3.

Partit jugat el diumenge el matí, en molts de gols i entretengut pel públic per l’emoció del marcador, l’Sporting va ser el primer a marcar, rapida reacció de l’equip visitant que va empatar al cap de quatre minuts, novament l’Sporting torna a posar per davant en el marcador amb el 2-1, i amb aquest resultat varen acabar els primers quaranta minuts.

La segona part va tenir onze minuts trepidants, en el minut 52 el resultat era de 3-1 a favor de l’Sporting i al minut 63 el marcador assenyalava un inquietant empat 3-3, que es va desfer en el minut 75 quan el jugador de l’Sporting Vaquer, va transformar un penal assenyalat contra el Recreatiu Marratxí, per establir el definitiu 4-3.

SPORTINT SANT MARÇAL ATLÈTIC; Campins, Secano, Jabega, Montiel, Martinez, Avella, Vaquer, Rigo, Lin, Balaguer i Sandoval.

CANVIS; Minut 49 Entre Hidalgo per Martinez, minut 54 Mesa per Montiel, minut 76 Duran per Vaquer.

RECREATIU MARRATXÍ; Robles, Sanchez, Martinez, Garcia, Simo, Giner, Simon, Sanchez. Temprano, Exposito i Garcia.

CANVIS; minut 35 Entre Izquierdo per Simo i minut 59 Ferrer per Garcia.

GOLS; 1-0 minut 8 Rigo, 1-1 minut 12 Sanchez de penal, 2-1 minut 25 Rigo, 3-1 minut 52 Rigo, 3-2 minut 59 Martinez, 3-3 minut 63 Garcia, 4-3 minut 75 Vaquer de penal.

ÀRBITRA; Kelly Eguasa, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Rigo i del Recreatiu Marratxí,  Simon i Izquierdo.

Resultats i classificació Cadets B segona regional grup B.