Mar 202017
 
CadetsB-CcSan taCatalina (1)

Partit Cadets B – Santa Catalina

 

Els Cadets B varen aconseguir la seva segona victòria consecutiva en la seva visita al cuer del grup el Gènova “B“, varen imposar per 1-4.

A pesar del resultat tan clar, la victòria no va ser gent fàcil, nou minuts de la segona part, on l’Sporting va aconseguir tres gols varen decantar el triomf cap als nostres colors.

L’Sporting es va avençar en el marcador en el minut 22, per empatar el Gènova a tres minuts del final de la primera part i amb el resultat d’empat 1-1, acabaren els primers quaranta minuts.

A la represa entre el minut 52 i 61 un haktric de Rigo va donar a l’Sporting una avantatge de tres gols que varen significar establir el resultat d’1-4, en el marcador que ja no tendria variació aconseguint l’Sporting sumar els tres punts que el permeten superar al Juventud Can Picafort.

FITXA DEL PARTIT.

GENOVA “B!”; Salamanca, Wastergerd. Vergara, Gonzalez, Freese, Ospina, Piña, Guzman, Dameto, Villen i Millan.

CANVIS; Minut 52 entre Julia per Villen, minut 61 Sanchez per Guzman, minut 64 Adrover per Wastergerd i Torralba per Piña.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Campins, Secano, Jabega, Montiel, Martinez, Lillo, Vaquer, Rigo, Lin, Hidalgo i Sandoval.

CANVIS; Minut 40 Balaguer per Montiel, minut 66 Martinez per Secano i minut 70 Duran per Vaquer.

GOLS; 0-1 minut 22 Rigo, 1-1 minut 37 Millan, 1-2 minut 52 Rigo, 1-3 minut 56 Rigo, 1-4 minut 61 Rigo.

ÀRBITRA; Esperanza Collado Gonzalez, va ensenyar targeta groga als jugadors del Genova, Guzman, Ospina i Freese i al jugador de l’Sporting Balaguer.

CAMP; Nou Garroveral (Gènova).

Resultats i classificació cadets B segona regional grup B.