Gen 162017
 

CadetsB-Santacatalina (1)

 

Els Cadets A estrenaven entrenador i varen aconseguir els tres punts davant el Llosetense, per 6-2, pujant dos llocs a la classificació.

El partit que es va jugar a Son Caulelles el dissabte horabaixa, va ser molt entretingut i en molts de gols, la primera part va acabar amb el resultat de 4-2, prova de què els dos equips varen cercar la victòria, dos gols del jugador D.Sanchez, en els minuts 6 i 12 i un al minut 23 de Serra, varen donar un avantatge de tres gols a l’Sporting, al minut 25 el Llosetense marcava el seu primer gol i un minut més tard el golejador del partit J. Sanchez marcava el quart de l’Sporting, a quatre minuts del descans era el Llosetense que aconseguia el 4-2, amb què va acabar els primers quaranta minuts.
A la segona part Serra al transformar un penal i novament Sanchez, aconseguien dos gols més favorables a l’Sporting per deixar el definitiu 6-2.

FITXA DEL PARTIT.

CADETS A; Llompart, Dorrego, Crespi, Cirer,  D. Sanchez, Rivadulla, J.Sanchez, Serra, Escudero Cantallops i Martinez.

CANVIS; Al minut 50 entre Mes< per Cantallops i Jabega per Crespi.

LLOSETENSE; Muñoz, Capo, Pol, Gil,, Navarro, Cortes, Fontanet,, Llabres, Enrique, Sastre i Cabot.

CANVIS; Minut 41 entre Miguens per Navarro i Perez per Llabres, minut 71 Moreno per Cortes i Pol per Capo.

GOLS; 1-0 minut 6 D. Sanchez, 2-0 minut 12 D. Sanchez, 3-0 minut 23 Serra, 3-1 minut 25 Fontanet, 4-1 minut 26 J.Sanchez, 4-2 minut 36 Cortes, 5-2 minut 62 Serra de penal, 6-2 minut 80 D. Sanchez.

ÀRBITRA; Alejandro Martinez Grimaldo, va ensenyar targetes grogues als jugadors de l’Sporting Cirer i Sanchez i del Llosetense, Navarro, Muñoz, Perez i Pol.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup C.