Mar 162015
 

BenjaminsB-AtBunyola (3)

Després de la inesperada derrota del passat dimecres, dins Son Caulelles, dels Benjamins “C”, dissabte passat varen guanyar al Interpla, mentre que els Benjamins “B”. perderen contra l’At. Bunyola.

L’equip dels Benjamins “B“, varen perdre per 1-7, el partit jugat dins Son Caulelles amb l’At. Bunyola, que ocupa la desena plaça de la classificació. Mentre que l’Sporting continua ocupant la tretzena plaça, només amb cinc punts.

Els convocats per jugar aquest partit per part de l’Sporting varen ser, Teran, Mas, Ballester, Diaz, Amengual, Lopez, Gracia, Calafat, Van Geerke, Bosch, Ubeda i Bouza.

Per part de l’At. Bunyola, aquest foren els seus convocats; Ferrer, Garcia, Lluis Tudela, Joan Tudela, Bujosa, Ashby, Orell, Tejada, Alabarce i Crespi.

Els set gols de l’At. Bunyola, foren marcats per; Tudela (3), Bujosa, Ashby, Tejada i Garcia, el gol de l’Sporting el va marcar el jugador del Bunyola Orell en pròpia porteria.
BenjaminsC-Interpla (4)

 

Els Benjamins “C”, es varen imposar dins Son Caulelles, per 4-0 al Interpla, i continuen enfront de la classificació, amb cinc punts d’avantatge sobre el Recreatiu Arenal “A”.

Els convocats per l’Sporting que jugaren són; Nuñez, Caceres, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Pacheco, Zamora i Torras.

Per part del Interpla varen jugar; Noguera, Caceres, Barcelo, Puerto, Martin Torres, Lebrero, Pons, Alomar, Deya i Ferriol.

Els quatre gols de l’sporting els varen marcar; Creus (2), Zamora i Bauza.

Resultats i classificació Benjamins “B” grup H.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.