Nov 102019
 

Els Benjamins B, varen aconseguir una ajustada victòria per 4-3 davant l’Arenal, remuntant un 0-2 encontre.

Partit molt igualat i que no se va decidir fins al darrer minut, els nostre Benjamins, hagueren de remuntar, un 0-2, amb el qual s’havia avençat l’Arenal, quan només s’havien jugat tres minuts, a un minut del descans, l’Sporting aconseguia empatar el partit, acabant la primera part amb el resultat de 2-2.

Als cap de tres minuts de la represa, se tornava avençar l’equip visitant per posar el 2-3 en el marcador, resultat que es va mantenir fins als tres minuts final, moment en que l’Sporting en dos gols de Cordero, el darrer de penal en el minut 48, donava la victòria al nostre equip per un ajustat 4-3. Amb aquest resultat l’Sporting es col·loca a la quarta posició de la taula classificatòria.

Fitxa de Partit.

Sporting Sant Marça Atlètic; Moya, Solano, Hernandez, Rossello, Sanchez, Cordero, Oliver, Tinsley, Vadell, Garau i Rigo.

Arenal; Elamnraoui, Gonzalez, Manzato, Marin, Rosa, Guillem, Martin, Valderrama, Cano, Kolobov, Grassedonio i Fructuoso.

Gols; 0-1 minut 1 Kolobov, 0-2 minut 3 Kolobov, 1-2 minut 20 Vadell, 2-2 minut 23 Vadell, 2-3 minut 27 Cano, 3-3 minut 47 Cordero de penal, 4-3 minut 48 Cordero.

Àrbitre; Damian Veny Fuster.

Resultats i classificació Benjamins segona regional grup D.