Des 012014
 

BenjaminsA-At.platgescalvia (4)

Els Benjamins “A”, varen imposar-se al quart classificat l’At. Platges de Calvià, dins Son Caulelles, per 4-3.

Amb aquest resultat, l’Sporting se situa quinta posició, i només a tres punts de l’equip de Calvià, però també amb un partit menys.

Cal destacar del partit, els tres gols aconseguits pel nostre jugador Sureda.

Per l’Sporting varen jugar al llarg dels quatre quarts; Nuñez, Diaz, Salom, Mateu, Aguilar, Mateu Creus, Jaunarena, Sureda, Ortiz, Joan, Jaume Creus i Sirera.

L’At. Platges de Calvià, va presentar els següents jugadors, que varen jugar al llarg dels quatre quarts; Gavilan, Sunderland, Calatayud, Lorenzo, Parra, Luque, Riudavets, Sanchiz, Bover, Aguila i Garcia.

El marcador va anar així; 1-0 minut 3 Sureda, 1-1 minut 14 Sanchiz, 2-1 minut 21 Sureda, 2-2 minut 28 Riudavets, 3-2 minut 36 Jaume Cresu, 4-2 minut 42 Sureda i el 4-3 definitiu minut 43 Garcia.
BenjaminsB-AtMarratxi (2)

Els Benjamins “B”, varen perdre amb la seva visita al líder del grup el Recreatiu Àgora Portals, per 21-0, l’equip de Costa d’en Blanes, ha guanyat tots els seus partits i dur una mitjana d’11,62 gols marcats per partit.

Els jugadors que es varen desplaçar fins a Costa d’en Blanes, foren; Bosch, Ballester, Diaz, Teran Sevilla, Ubeda, Gracia i Bauza.

Els jugadors que va fer jugar el Recreatiu Àgora, al llarg dels quatre quarts són; Cardell, Rodriguez, Bueno, Pons, Vega, Andrews, Serra, Planas i Martin.

Els gols foren marcats per Rodriguez (6), Vega (3), Andrew (3), Serra (3), Martin (2) i Pons, Planas, Sevilla i Bueno, una cada un.

Els Benjamins “C”, varen descansar.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F.