Des 152014
 

BenjaminsA-AndratxB

Tercera victòria consecutiva dels Benjamins “A”, es va imposar dins Son Caulelles, a l’Andratx “B”, els Benjamins “B”, varen tornar perdre i és la seva octava derrota consecutiva. Els Benjamins “C”, com ja es tenen acostumats, varen, a guanyar dins Son Caulelles, al U.E. Santa Maria.

Els Benjamins “A”, varen derrotar per 11-0 a l’Andratx “B”, dins Son Caulelles, en partit jugat el passat dissabte, amb aquest resultat el nostre equip ja es col·loca a la quarta posició.

Els jugadors convocats per l’Sporting per jugar, varen ser; Ortiz, Pocovi, Joan , Creus, Salom, Mateu, Aguilar, Sureda, Sirera i Coll.

Els convocats per l’Andratx, foren; Sanchez, Nova, Carnero, Miraballes, Lopez, Sanchez, Guerrero, Espinosa, Ribot i Laz Tagle.

Els gols foren marcats per Sureda (3) als minuts 3, 26 i 30, Joan (3) als minuts 6, 8 i 45, Sirera (3) als minuts 21,38 i 42, Aguilar al minut 19 i Salom al minut 48.
BenjaminsB-AtMarratxi (6)

Els Benjamins “B”, que militen al grup “F”, varen perdre amb la seva visita a Santa Ponça, per jugar contra l’At. Platges de Calvià, per 9-0, continuen ocupant la tretzena posició, amb un sol punt.

Els jugadors convocats per jugar el partit varen ser els següents; Bosch, Mas, Van Geerke, Teran, Mari, Ubeda, Gracia, Pierre, Diaz, Sevilla i Amegual.

Per part de l’At. Platges de Calvià, els convocats varen ser; Jaen, Soltany, Mariñas, Matas, Chicano, Grimaldos, Salazar, Gil, Suselbeck i Yeste.

Els nous gols del Calvià foren marcats per Mariñas (4) als minuts 21, 27, 40 i 44 Gil (3) als minuts 7, 8 i 36, Soltany al minut 34 i Grimaldos al minut 39.
BenjaminsC-SantaMaria (2)

Els Benjamins “C”, es varen imposar a un difícil rival, l’U.E, Santa Maria, dins Son Caulelles, per 4-2, un partit molt disputat, on el nostre equip es va avençar amb un 2-0 i va veure com l’equip de Santa Maria, amb una gran reacció aconseguia empatar 2-2, però si el Santa Maria, va saber reaccionar, més en varen saber els nostres, que en dos minuts varen sentenciar el partit.

Ara l’Sporting continua líder del grup “G”, amb set punts d’avantatge sobre el segon, el Consell.

Els jugadors convocats per jugar el partit per part de l’sporting foren; Nuñez, Medina, Porras, Diaz, Bauza, Cresu, Torras, Zamora, Pacheco i Colomina.

La U.E. Santa Maria, havia convocat els següents jugadors; Llado, Pons Duarte, Real, Doblas, Mesquida, Sabater, Rubinocci i Suarez.

Així va anar el marcador; 1-0 minut 7 Colomina, 2-0 minut 18 Zamora, 2-1 minut 28 Duarte, 2-2 minut 40 Duarte, 3-2 minut 42 Torras i el 4-2 definitiu Torras al minut 44.

Resultats i classificació Benjamins “A” i “B” grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.