Set 272015
 

Sporting-Xilvar (7)

Avui, l’Sporting de Primera Regional, ha aconseguit una gran victòria enfront del tercer classificat el Cala Millor, per 0-3.

L’Sporting, ha aconseguit avui horabaixa, la primera victòria a fora camp, i ha estat d’una manera rotunda, ni més ni manco, que dins el camp del tercer classificat, que només havia encaixat dos gols, amb els quatre partits que havia jugat.

El partit que ha començat a les sis de l’horabaixa, ha mantingut l’emoció i l’empat a zero, fins al minut 32, que Guerrero a marcar el primer gol, quatre minuts més tard, ha estat en Llompart que aconseguia el 0-2, amb aquest resultat acabava la primera part.

A la segona part, quan només faltaven 20 minuts l’Sporting ha sentenciat definitivament el partit, quan en el minut 71 Santiago marcava el tercer i pujava al marcador el resultat definitiu.

Al minut 79 el Cala Millor, ha quedat en deu jugadors per expulsió per doble targeta groga del jugador Vives.

Amb aquest resultat l’Sporting puja a la novena plaça.

Per part de l’Sporting han jugat; Humet, Carrillo (Maldonado), Russo, Llompart (Maura), Caicedo, Mas, Balaguer (Santiago), Guerrero (Ventura), D. Llompart, Martinez i Gutierrez.

El Cala Millor ha presentat la següent alineació; Estelrich, Ramirez, Yañez (Etheridge), Cazado, Rastrero (Lorenzo), Nchuchuma, Vives, Sanchez (Reina), Perea, Ramos i De la Flor (Moya).

El marcador; 0-1 minut 32 Guerrero, 0-2 minut 36 Llompart, 0-3 minut 71 Santiago.

Ha vist la targeta groga els jugadors de l’Sporting, Carrillo, Balaguer, Mas, Mulet, Martinez, i Gutierrez. I per part del Cala Millor Vives, per dos cops.

Resultats i classificació Primera Regional.