Des 042015
 

AlevinsA-Mallorca (7)

 

 

Els Alevins A de Preferent tenen una sortida per poder puntuar, ja que juguen contra el Ferriolense, dins Son Ferriol, equip que només te tres punts i ocupa la quinzena posició.

El partit, corresponen a l’onzena jornada, començarà a les deu del matí.

Els Alevins B, juguen dins Son Caulelles, a partir de les tres de l’horabaixa, contra el Madre Alberta “A”. L’equip col·legial, és un difícil contrari, ja que es trobà a la tercera plaça, empatat a punts amb l’sporting que ocupa la segona, i ha guanyat els cinc darrers partits jugats.

Els Alevins C de segona regional grup E, reben un altre equip del municipi l’Atlètic Es Liceu, els dos equips duen una campanya similar, ja que es troben empatats a sis punts a la classificació. El partit començarà a les onze menys un quart del matí, dins Son Caulelles.

Els Alevins D, del grup H de la segona regional , reben a partir de les quatre i mitja de l’horabaixa el Santa PonsaB“, cuer del grup i que només ha guanyat un partit dels 10 que ha jugat.

Els Alevins E, que militen al mateix grup que el D, visiten l’Àgora Portals, dissabte el mati a partir de les onze, l’Àgora es troba empatat a catorze punts amb l’Sporting, ocupant les places sisena i setena, per tant lluitaran per intentar millorar la classificació.