Oct 072013
 

Una jugada del partit Alevins "A" EScolar de Preferent, foto Manu Delgado

Dels quatre equips alevins, només el “C”, de Segona Regional, va aconseguir guanyar el seu partit, dins Santanyi, mentre que el “A” perdia en el seu debut a la Preferent dins Son Caulelles, i el “B” en el seu desplaçament a Capdepera també fou derrotat en el seu primer partit de Primera Regional, el “D” va descansar.

Els Alevins “A” debutaven a la Preferent, i el seu primer rival fou l’Escolar de Capdepera, el qual sen va dur els tres punts en imposar-se per 4-5.

Aquest són els convocats per aquest partit; Delgado, Ramon, Mateu, Garcia, De Benito, Boned, Rodriguez, Campins, Mellado i Escoda.

Els quatre gols dels Sporting foren marcats dos per Mellado minut 23 1-0 i minut 39 3-3, i dos per Mateu minut 37 2-3 i minut 55 l’empat momentani 4-4.

Els Alevins “B”, de Primera regional, que també començaven la lliga, visitaren el At. Escolar “B”, el qual va guanyar per un contundent 11-0, aquest són els jugadors que l’entrenador del Sporting es va dur per jugar aquest partit; Casas; Lillo, Ceballos, Vaquer, Avella, Martinez, Hidalgo, Serra, Gomila i Saura.

Els Alevins “C”, varen jugar la quarta jornada visitant el Santanyí, i aconseguit l’única victorià de la categoria dels nostres representants, al imposar-se per 3-4, el partit és ja jugar divendres a vespra.

I aquest són els jugadors que es varen desplaçar fins a Santanyí: Mari, Lopez, Uribe, Wade, Sanchez, Martin, Oliver, Alvarez, Orfila i Crespi.

Els gols dels Sporting foren marcats per; Martin 0-1 minut 13, 0-3 minut 27, Lopez, 0-2 minut 16, Crespi 3-4 minut 47.

Resultats i Classificació Alevins “A” Preferent grup “B”.

Resultats i Classificació Alevins “B” Primera Regional grup “B”.

Resultats i Classificació Alevins “C” Segona Regional grup H.