Nov 242014
 

AlevinsB-Arenal

Dels quatre equips alevins del nostre club, només un va aconseguir guanyar el seu partit de lliga, els Alevins “B”, tant el “A” com el “D” varen perdre, dins Son Caulelles, mentre que el “C” empatava dins el nostre camp.

Els Alevins “A” de Preferent, foren derrotats pel Ferriolense, per 0-3, la primera part va acabar amb el resultat d’empat 0-0.

Amb aquesta nova derrota, el nostre equip, queda a la catorzena posició amb sis punts.

Varen disputar el partit per part de l’Sporting Molinet, Lopez, Orfila, Mari, Crespi, Vrba, Marti, De Angulo i Oliver.
AlevinsB-PortoCristo (4)

Els Alevins “B”, que juguen a la segona regional, únics que varen guanyar el seu partit, es varen imposar dins Petra, equip que anava empatats a punts amb el nostre representant, la primera part va acabar amb el resultat d’1-2 a favor dels nostres colors, i el resultat final fou de 2-3.

Ara el nostre equip es col·loca tercer a tres punts del líder.

Els jugadors que varen jugar a Petra, són, Oncala, Hinarejos, Coleto, Llado, Adelantado, Villafuerte, Serra, Riera, Garcias, Juan i Fernandez.

Els tres gols de l’Sporting els varen marcar, Riera (2) i Coleto.

AlevinsC-Arenal (2)

Els Alevins “C”, que rebien l’Arenal “A”, varen empatar 1-1, dins Son Caulelles, i ocupen la cinquena posició amb 16 punts.

La primera part va acabar amb el resultat de 0-1, i no fou fins al minut 46 de la segona part, que el nostre jugador Palmer aconseguia l’empata definitiu.

Jugaren per l’Sporting; Garau,Sanchez, Mari, Ortega, Ramis, Palmer, Bestard, Cañellas, Ramirez, Roibal i Perotti.
AlevinsD-CiutatPalma

Els alevins “D” rebien el líder del grup el Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, el partit no va tenir cap història, ja que l’equip de Ciutat, va ser superior en tots els aspectes els nostres representants, el resultat el diu to 1-22, la primera part ja va acabar amb el resultat de 0-9. L’únic gol del nostre equip el va aconseguir en Quilez al minut 41 i representava l’1-12.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent.

Resultats i classificació Alevin s”B” segona regional grup “C”.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup “H”.