Nov 182019
 

Derrota dels amateurs de la primera regional, amb la seva visita al Seminari per juga contra el Serralta, el qual li guanya per 2-1

Primera part que els nostre equip va saber defensar arribant al final dels primers quaranta-cinc minuts amb el resultat inicial d’empat 0-0.

Al cap de tres minuts de la represa el Serralta va marcar el seu primer gol, resultat que es va mantenir fins el minut 74 al marcar Mazouzi el segon gol del seu equip i establir el 2-0, resultat que l’Sporting no va poder remuntar, a un minut del final Vicens marcava el únic gol de l’Sporting per deixar el resultat definitiu de 2-1.

Fitxa del Partit.

Serralta; Hervella, Nelson, Frau, Covas, Vargas, Soushami, Guilabert, Mazouzi, Martins, Edemodu i Gilabert.

Canvis; Minut 46 Entre Fortes per Gilabert, minut 68 Souileh per Soushami, minut 75 Torres per Frau, minut 678 Suarez per Vargas.

Sporting Sant Marçal; Subirats, Lopez, Gutierrez, Ghamim, Rosello, Paz de Arruda, Vicens, Sais, Alvera, Ferreira i Comas.

Canvis; Minut 60 entre Milojevic per Alvear, minut 65 Cortes per Lopez, minut 71 Lozano per Rosello, minut 78 Carmona oer Saiz.

Gols; 1-0 miut 48 Guilabert, 2-0 minut 74 Mazouzi, 2-1 minut 89 Vicens.

Àrbitre; Jorge Martinez Caballero, ajudat a les bandes per Danel Montserrat Ibañez i Alejandro Gilabert Giro, va ensenyar targeta groga als jugadors del Serralta, Frau i Guilabert, i als jugadors de l’Sporting Saiz, Rosello i Lozano.

Resultats i classificació primera regional.