Feb 092016
 

 

Partit jivenils-Independiente

Partit juvenils-Independiente C/R

Els juvenils de la segona regional, varen aconseguir, una nova victòria, que els permet continuar lluitant per la tercera plaça de la classificació.

La visita dels juvenils a S’Arenal, va acabar amb la victòria del nostre equip per 2-4, i continuen a la quarta plaça de la classificació, només a un sol punt del tercer classificat.

Molt aviat es varen marcar els primers gols, el primer a aconseguir marcar va ser l’Arenal al minut 7, que establia l’1-0, al minut 15 Prats empatava el partit, i dos minuts més tard es tornava a avençar l’Areal mitjançant el jugador Akichouch, i a tres minuts del final de la primera part, novament Prats, establia un nou empata 2-2, resultat amb el qual acabaria la primera part.

La segona part, l’Sporting es va avençar per primer cop, en el partit, i va ser el jugador Ramirez qui al minut 56 marcava el 2-3, en el minut 73 Mulet tancava el marcador establint el definitiu 2-4.

FITXA DEL PARTIT.

ARENAL “B”; De Lucas, Martinez, Jimenez, Bourke, Chotrani, Rodriguez, Perez, Akichouch, Medina, Cayero i Ruiz.

CANVIS; Minut 46 Entra Conde per Jimenez, minut 58 Vilchs per Bourke, minut 64 Vidal per Medina i Llompart per Rodriguez.

JUVENILS; Sanchez, Servera, Serra, Pwerello, Provenzal, Mateu, Fernandez, Cañellas, Galera, Ramirez i Prats.

CANVIS;Minut 46 Entre Quintero per Provenzal, minut 51  Morey per Galera, minut 58 Martinez per Mateu,  minut 66 Mulet per Cañellas i minut 69 Vaquer per Prats.

GOLS; 1-0 minut 7 Rodriguez, 1-1 minut 15 Prats, 2-1 minut 17 Akichouch, 2-2 minut 42 Prats, 2-3 minut 56 Ramirez, 2-4 mionut 73 Mulet.

ÀRBITRA; Francisco  Javier Serrano Campos, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Arenal Martinez i del Sporting Prtovenza, Serra, Quintero i Serra, aquest va veure la vermella per doble amonestació.

CAMP; S’Arenal.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.