Mar 302015
 

Alevins-Salla (2)

Els Alevins “A”,  de Preferent, varen sumar un punt amb la seva visita a Son Ferriol, els altres tres alevins de segona, el “B”, va guanyar dins Son Caulelles, i el “C” i el “D”, varen perdre a fora.

Els Alevins “A”, que lluiten per mantenir la categoria, varen aconseguir empatar amb la seva visita al Ferriolense, equip que ocupa la novena posició, el resultat final fou de 4-4, la primera part va acabar 3-1 a favor de l’equip local.

Convocats de l’Sporting; Molinet, Orfila, Mari, Lopez, Crespi, Vrba, Martin, Vila i Oliver.

Convocats del Ferriolense; Naranjo, Rodrigo, Cardona, Garcia, Nula, Obrador, Peñas, Pico, Balaguer i Correa.

El marcador va anar així; 1-0 minut 3 Obrador, 1-1 minut 9 Crespi, 2-1 minut 19 Correa, 3-1 minut 29 Correa, 3-2 minut 33 Vrba, 4-2 minut 40 Nula, 4-3 minut 45 Vrba, 4-4 minut 52 Crespi.
AlevinsB-Petra (2)

Els Alevins “B” de segona regional grup “C”, amb la seva victòria contra el Petra, dins Son Caulelles, han consolidat la segona plaça, ara duen 13 punts al tercer classificat, a falta de set partits.
Convocats de l’Sporting; Oncala, Coleto, Llado, Adelantado, Serra, Naveiras, Bouza, Riera, Juan, Villafuerte i Fernandez.

El Petra es va desplaçar amb aquests jugadors; Bibiloni, Oliver, Salas, Ribot Manzanares, Olivella, Moragues, Viñuelas, Ruiz i Gomis.

El marcador; 0-1 minut 8 Manzanares, 1-1 minut 19 Llado, 2-1 minut 21 Llado, 3-1 minut 35 Coleto, 3-2 minut 48 Ribot, 4-2 minut 57 Riera.
AlevinsC-SallaAt. (4)

 

Els Alevins “C”, varen perdre dins S’Arenal, contra l’Arenal “A” per 10-1, i es veu superat, a la classificació, per l’equip de Llucmajor, que també posa al gol average a favor seu.
L’Sporting va desplaçar els següents jugadors; Garau, Sanchez, Ortega, Ramis, Roibal, Palmer, Bestard, Cañellas, Mari, Ramirez, Abadi Frau.
Els convocats de l’Arenal varen ser; Gonzalez, Henares, Oliver, Hoyos, Luchesse, Ballester, Godoy, Ribot, Marangon i Garcia.

Varen marcar per l’Arenal Garcia (2), Ballestrer (2), Marangon (2), Godoy, Hoyos, Luchesse i Oliver.

El gol de l’Sporting el va marcar en Palmer.
AlevinsD-CalviaAt- (2)

 

Els Alevins “D” que militen en el mateix grup que el “C”, també varen perdre amb la seva visita al líder del grup l’Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, per 8-1.

Per l’Sporting jugaren; Bujosa, Selles, Bosch, Piza, Lin, P. Alzamora, Vazquez, Chacon, Guasp, Fernandez i J. Alzamora.

Per part de l’Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, jugaren, Batalla, Panades, L. Jimenez, D. Jimenez, Rojano, Mitkov,Gonzalez, Fuertes, Sidibe, Balaguer, Fontirroig i Manuz.

Els vuit gols del Ciutat de Palma els varen marcar L. Jimenez (3), Sidibe (2), Fontirroig, Balaguer i Panades.

El gol de l’sporting el va marcar Alzamora.

 

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup A.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup “H”.