Feb 172019
 
PrebenjaminsB-CamosAltètic (4)

El primer gol de l’Sporting

Derrota del pre-benjamins B davant el Campos Atlètic, que suma un altre jornada sense perdre mentre que els nostres sumen dues jornades sense guanyar.

Partit molt igualat que no se va decantar fins als darrers minuts, quan un gol en pròpia porta de Serra, vas significar el 2-3 definitiu a favor de l’equip de Campos.

Al minut set de la primera part Roig macava el 0-1, i set minuts més Serra va treure una falta directa que va significar l’empat 1-1, resultat amb el qual va acabar la primera part.

Als set minuts de la represa un penal en contra de l’Sporting va tornar posar per davant a l’equip visitant, i tres minuts més tard, el 30, era l’Sporting que aconseguia empatar el partit, també de penal, i al minut 36 la jugada desgraciada de Serra, autor dels dos gols de l’Sporting, que va veure com un rebuig seu acabava dins la seva pròpia porteria i significava el 2-3 a favor de l’equip visitant i la victòria final del Campos Atlètic.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Segui, Gelabert, Serra, Monier, Martinez, Cano, Rigo, Gonzalez, Bauza i Carballal.

CAMPOS ATLÈTIC; Bonet, Socias, Alves, Pardo, Garcias, Adrover, Mendes, Vidal i Roig.

GOLS; 0-1 Roig minut 7, 1-1 Serra minut 14, 1-2  Mendes de penal minut 27, 2-2 Serra de penal minut 30, 2-3 Serra minut 36 en pròpia porta.

ÀRBITRA; Vicente Javier Almarche Gonzalez.

CAMP; Son Caulelles.

Resultats i classificació pre-benjamins B de primer any.