Mar 032014
 

Bona jornada pels benjamins del nostre club, ja que tres d’ells varen aconseguir guanyar els seus partits, mentre que només el “D”, va perdre.

Els Benjamins que rebien el Bunyola C.F. es varen imposar dins Son Caulelles, per 3-2, aconseguit així la quarta victòria consecutiva i mantenen la segona posició.

Els jugadors que varen prendre part en el partit són: Juan, Llado, Villafuerte, Fernandez, Adelantado, Oncala, Franco, Coleto, Garcias i Serra.

Els tres gols de l’Sporting els varen marcar, Coleto (2) i Fernandez.

Els Benjamins “B”, varen guanyar, dins Campos, al Aquarius “B” per 1-17, continuen imbatuts i mantinguen la segona posició, només a dos punts del primer l’Arenal “A”.

Aquest són els onze jugadors que es varen desplaçar a Campos i varen jugar; Sanchez, Bestard, Cañellas, Mari, Ortega, Ramirez, Roibal, Abad, Ramis, Palmer i Perotti

Els desset gols de l’Sporting esl varen marcar, Ramirez (4), Roibal (3), Mari (2), Ramis (2), Abad (2), Ortega, , Bestard, Perotti, Palmer.

Els Benjamins “D”, varen perdre, dins Son Caulelles, contra l’urbanització “A”, per 0-6. I duen sis partits fora puntuar, ocupant la dotzena posició.

Varen jugar els següents jugadors; Fiol, Pocovi, Joan, Creus, Martinez, Mateu, Sirera, Jaunarena, Ballester, Ortiz i Sureda.

Els Benjamins “D”, varen guanyar dins Andratx, al Andratx “B”, per 0-1, amb aquest resultat, avancen a l’equip andritxola a la classificació i és col·loca a la quarta posició.

L’alineació de l’Sporting fou; A. Chacon, Selles, Rodriguez, H. Chacon, Lin, Bujosa, Bosch, Comamala, Barcelo, Piza i Guasp.

El gol de la victòria de l’Sporting el va marcar en Barcelo al minut 35.

Classificació i resultats benjamins “A” grup E.

Classificació i resultats benjamins “B” i “D” grup G.

Classificació i resultats benjamins “C” grup F.