Abr 022016
 
AlevinsA-PoblenseB (3)

El primer gol de l’Sporting marcat per Garau

 

Els Alevins A, de Preferent, han guanyat aquest matí, dins Son Caulelles, al Poblense B, per 6-0, tres punts que podem certificar mantenir la Preferent.

Partit on l’Sporting es jugava tres punts molt importants, ja que una victòria significava pràcticament poder tenir un equip la pròxima temporada a la Preferent d’Alevins.

Des del primer minut, l’Sporting va ser més directa cap a porteria, mentre que el Poblense, tocava molt bé el baló, però sense crear cap ocasió clara de gol, el primer gol del partit el va marcar l’Sporting, mitjançant, el seu jugador Garau al minut 14, i abans d’acabar els primers trenta minuts, l’Sporting va aconseguir dos gols més per establir un clar 3-0, amb el qual acabava la primera part.

A la represa, la tònica del partit, va ser la mateixa, joc infructuós del Poblense, i els gols els feia l’Sporting, que en els dos darrers quarts va fer-ne tres més, per deixar el resultat definitiu de 6-0, ara l’Sporting torna està a deu punts del Ferriolense, equip que marca el descens a la manca de sis partits.

 

FITXA DEL PARTIT.

ALEVINS A; Serra, Riera, Llado, Coleto, Villafuerte, Fernandez, Garau.

SUPLENTS; Oncala, Adelantado, Roibal i Ramirez.

POBLENSE B; Cruz, Reynes, Castro, Giaquinto, Crespi. Puertas i Canals.

SUPLENTS; Quetglas i Serra.

GOLS; 1-0  Garau minut 14, 2-0 Adelantado minut 16, 3-0 Oncala minut 21, 4-0 Adelantado minut 44, 5-0 Llado minut 53, 6-0 Roibal minut 60.

ÀRBITRA; Francisco Javier Godro Martinez.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.