Feb 282016
 
AalevinsA-SanCayetano (4)

El segon gol de l’Sporting marcat per Coleto.

Victòria dels Alevins A, dins Son Caulelles, conta el Sant Cayetano A, per 4-3, i el fa sumar tres punts que pràcticament certifiquen mantenir la primera preferent d’Alevins.

El partit no podia començar millor, per l’Sporting, ja que es va avençar en el marcador per dos cops, establint un 2-0 els dos gols marcats per Coleto, la reacció de l’equip visitant no és va fer esperar, i abans d’acabar la primera part va empatar el partit 2-2.

L’Sporting va tenir clares ocasions de marcar, per poder incrementar el resultat a favor seu, però va ser l’equip visitant que va marcar el 2-3, per aconseguir empatar novament el partit en Roibal, el resultat d’empat 3-3, es va mantenir fins a les acaballes del partit, quan Coleto, marcava el quart i definitiu gol de la victòria pel nostre equip.

A la fitxa tècnica, només hi ha les alineacions, ja que els gols, figuren a l’acta marcats tots al primer quart, quan no fou així. com bé saben els qui varen assistir al partit,  i tampoc el marcador va anar tal com posar l’acte.

ALINEACIONS

ALEVINS A; Villafuerte, Riera, Abad, Coleto, Adelantado, Roibal i Fernandez.

SUPLENTS; Llado,naveiras i Ramirez.

SAN CAYETANO A; Sanchez, Ramon, Palmer, Maestre, Oliver, Flexas i  Garcia.

SUPLENTS; Darder i Cortes.

ÀRBITRA; Marcos Onetto, Bevia.

Resultats i classificació Alevins Preferent grup A.