Gen 082017
 

sporting-pilaressoledat-1

Bon partit el jugat avui horabaixa a Son Caulelles, on l’Sporting s’ha imposat per 3-1 al Pilares La Soledad.

L’equip visitant s’ha avençat en el marcador gràcies al gol aconseguit per Adell, l’Sporting ha reaccionat i al cap de deu minuts empatava el partit amb el primer gol de Guerrero, la primera part ha acabat amb el resultat d’empat 1-1, un altre haguera pogut ser el resultat si l’Sporting no hi hagués estrellat un baló al pal.

A la segona part l’equip visitant ha continuat esperant l’Sporting i intentar tornar a macar amb ràpid contraatacs, que sempre han estat desbaratàs per la nostra defensa, la sort no, acompanyava a l’Sporting, dos pals més han impedit un nou gol del nostre equip, al minut 74 novament Guerrero ha desfet la igualada en el marcador, per nou minuts més tard marcar un gran gol driblant el porter visitant que en la seva actuació ha evitat una victòria més amplia del nostre equip.

Amb aquest resultat l’Sporting guanya una plaça a la classificació i es col·loca a dos punts del segon i a un sol punt del tercer.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; Cerspo, Russo, Ventura, Stoyanof, Font, Mas, Sanchez, Bassa, Guerrero, Moreno i Gutierrez.

CANVIS; Minut 46 Entre Gori per Bassa, minut 63 Sanahuja per Ventura, minut 65 Rogel per Mas, minut 74 Ahmed per Gori.

PILARES LA SOLEDAD; Valle, Martin de La Fuente, Bestard, Fiol, Campo, Adell, Maurell, Sanchez, Garcia, Camara i Quintero.

CANVIS; Minut 57 Entre Souileh per Quintero, minut 62 Leon per Campo, minut 79 Palma per Martin de la Fuente, minut 73 Clemens per Camara i minut 76 Peña per Garcia.

GOLS; 0-1 minut 25 Adell, 1-1 minut 34 Guerrero, 2-1 minut 74 Guerrero, 3-1  minut 85 Guerrero.

ÀRBITRA; Gabriel Rodriguez Kruger, ajudat a les bandes per Bartolome Abraham Llull i Marc Prats Miro.

TARGETES; Han vist la targeta groga els jugadors de l’Sporting Font i Rogel, i del Pilares La Soledad, Bestard i Martinez de la Fuente.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació primera regional.