Mar 142016
 

PrebenjaminsB-Murense (4)

 

Els prebenjamins B de primer any, varen guanyar el divendres al vespre, dins Son Ferriol per 2-5.

Amb aquesta victòria, continuen instal·lats a la tercera posició, a tres punts del segon i amb tres punts d’avantatge sobre el quart.

Malgrat la victòria per tres gols de diferència, aquest va ser més treballada del que sembla, ja que el primer quart va acabar amb el resultat de 0-1, gol marcat per Serra al minut 9, al segon quart l’Sporting, va aconseguir dos gols més, als minuts 15 i 19, marcats per Gomis i Ramis., i amb el resultat de 0-3, va acabar la primera part.

A la continuació, l’equip local va a cursar diferències col·locant l’1-3, i amb l’avantatge de dos gols va acabar el tercer quart, als inicis del darrer quart novament Gomis va marcar l-1-4, que fou respost un minut més tard per l’equip local que establia el 2-4, l’Sporting va reaccionar, i encara no havia passat ni un minut quan novament Gomis, marcava el seu tercer gol i cinquè de l’Sporting, per establir el definitiu 2-5.

Amb els tres gols marcats en aquest partit Gomis, s’ha col·locat líder dels golejadors del seu grup amb 23 gols una mitja de 2,333 gols per partit.

 

Fitxa del partit.

Resultats i classificació grup A Prebenjamins primer any.