Des 182015
 

AlevinsC-EsLiceu (3)

 

Els Alevins, A, C i D, juguen demà dissabte dins Son Caulelles, mentre que el B, el fa dins Manacor i el “E” va jugar ahir dins Andratx.

Els Alevins A de Preferent, reben dissabte horabaixa, a partir de les tres i mitja, el Recreatiu Mallorca, equip del qual estan separats per tres punts, una victòria del nostre equip els permetria continuar la seva escalada a la classificació.

Els Alevins B de Primera Regional, visiten l’Atlètic Manacor, equip que ha perdut els dos darrers partits, i ocupa l’onzena posició amb 11 punts.

Els Alevins C de segona regional, tenen un derbi, amb el Pla de na Tesa Atlètic B, que ocupa la segona plaça de la classificació, el nostre equip dur dos partits consecutius fora perdre. El partit començarà a les dotze i mitja del migdia.

Els Alevins D, també de segona regional, reben l’Atlètic Peguera, a partir de les onze del matí, l’equip de Calvià,ocupa la quarta plaça, metre que el nostre la cinquena, amb una diferència de dos punts, per tant està enlloc la quarta plaça de la classificació.