Feb 162015
 

sporting-binissalemb (4)

Els amateurs de l’Sporting, que militen a la primera regional, varen aconseguir la seva tercera victòria consecutiva guanyant al Binissalem “B” per 1-2.

Amb aquesta victòria el nostre equip es col·loca a la vuitena posició amb 36 punts.

La primera part va acabar amb el resultat de Binissalem “B“, 1 Sporting, 0, fou a la segona quan el nostre equip va remuntar el partit en gols aconseguits per Sintes i Serra, en transformar un penal al minut 79.

L’onze inicial de l’Sporting; Cerda, Russo, Ribera, Sancho, Roca, Ventura, Sintes, Labandera, Cifre, Morey i Serra.

Aquest foren els canvis, minut 66 Lorente per Cifre, minut 77 Oviedo per Labandera, i al minut 90 doble canvi El Boutabi per Serra i Lozano per Sintes.

El Binissalem “B” va alinear el següent onze; Amengual, Reynes, Llado, Joan Moya, Company, Jaume Moya, Grimalt, Riutort, Gomez, Alzamora i Bonnin.

L’equip local va fer els següents canvis; minut 27 Garica per Amengual, minut 54 Pedrosa per Reynes, minut 84 Arrom per Alzamora, minut 87 Llabres per Riutort i al minut 88 Vallespir per Grimalt.

El marcador, 1-0 minut 25 Bonnin, 1-1 minut 50 Sintes, 1-2 minut 79 Serra de penal.

L’arbitr, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Sintes, Cerda, Russo, Labandera, Ventura, Serra, Sancho i Sureda.

Per part del Binissalem “B” varen veure la targeta groga, Moya, Llado, Pedrosa i Villalonga, aquest per dos cops, per tant va veure la vermella, deixant el seu equip en deu jugadors des del minut 87.

Resultats i classificació Primera Regional.