Oct 092017
 

Sporting-Consell (2)_opt

Amb la victòria aquest cap de setmana dins Son Sardina, els amateurs duen tres partits consecutius guanyant, i l’han aconseguit davant equips que els superaven a la classificació.

Si la passada setmana, guanyaven al Consell dins Son Caulelles, aquesta han aconseguit els tres punts dins Son Sardina, equip que duia tres partits consecutius fora perdre i que fins ara encara no havia perdut dins casa seva.

Primera part molt igualada i que cap dels dos equips varen aprofitar les seves opcions acabant els primers quaranta-cinc minuts amb el resultat inicial de 0-0.

A la represa el partit es va mantenir igual, els nostres, aguantant, i intentar aprofitar els contra atacs, cosa que varen aconseguir en el minut 73 per posar-se amb el resultat favorable de 0-1, el Son Sardina, va espitjar de valent per almenys empatar, cosa que va aprofitar l’Sporting per a la manca d’un minut per acabar sentenciant el partit amb el seu segon gol.

FITXA DEL PARTIT.

SON SARDINA; Marcos, Cadiz, Trepat, Maurell, Fortes, Jodar, Cobo, Serra, Cerezo, Ortega i Mañes.

CANVIS; Minut 56 Entre Pulido per Mañes, minut 86 Fernandez per Jodar.

SPORTING SANT MARÇAL: Humet, Russo, Martinez, Llompart, Caicedo, Diallo, Pino, Leon, Aymerich, Urquizas i Gutierrez.

CANVIS; Minut 75 Entre Moreno per Urquizas, minut 88 Lopez per Aymerich, minut 89 Bassa per Gutierrez i Sastre per Leon.

GOLS; 0-1 minut 73 Gutierrez, 0-2 minut 89 Leon.

ÀRBITRA; Ivan Cruz Romero, ajudat a les bandes per Bartolome Abraham Llull i Daniel Plana Pino, va ensenyar targeta groga al jugador del Son Sardina, Maurell.

CAMP; Son Sardina.

Resultats i classificació amateurs primera regional.