Feb 222016
 
Sporting-Cala Millor (3)

Humet bloca un baló per alt.

 

Els amateurs de Primera Regional, varen aconseguir ahir horabaixa, la tercera victòria consecutiva, guanyant dins Son Caulelles, al Cali Millor per 3-2.

Partit que no va ser gens fàcil, per l’Sporting, durant la primera part, cap dels dos equips, varen tenir ocasions clares de gol, en tot moment les defenses es varen imposar a les davanteres, el final dels primers 45 minuts, el resultat era el mateix com havia començat el parit 0-0.

A la segona part, va ser totalment distinta il’Sporting va sortir a guanyar el partit, així al minut 50 Zanoguera, aconseguia el primer gol, després d’una falta lateral, que va suposar l’expulsió del jugador visitant Ramirez per doble amonestació, va ser pentinada per R. Llompart, i Zanoguera de cap, va enviar al baló a la xarxa per sobre del porter visitant que no va poder fer res, set minuts més tard Pino aconseguia el 2-0, a partir d’aquí l’equip visitant va estirar les línies per internar reduir el marcador, cosa que va aconseguir al minut 60, el darrer quart d’hora hi va haver més faltes que futbol, l’equip visitant va acabar el partit en 9 homes per expulsió al minut 70 del seu jugador Reina, quan el marcador reflectia un ajustat 2-1, a partir d’aquí faltes i poc joc, l’únic destacables són els gols que es varen marcar un per cada equip.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Mas, Lopez, R. Llompart, Zanoguera, Russo, Pino, Sanahuja, Ventura, Rogel i Balaguer.

CANVIS; Minut 53 entre Gutierrez per Mas, minut 55 Santiago per Ventura, minut 60 Quetglas per Zanoguera, minut 75 Lozano per Balaguer i minut 83 Maura per Lopez

CALA MILLOR; Estelrich, Castañeda, C. Ramirez, Volker, Calzado,  S.  Moya, Reina, Lorenzo,. Nchuchuma, R.Moya i Ba.

CANVIS; Minut 56 entre Albarche pe Calzado, minut 65 Yanez per Nchuchuma, minut 75 Massanet per R.Moya.

GOLS; 1-0 Zanoguera minut 50, 2-0 Pino minut 57, 2-1 S.Moya minut 60, 3-1 Rogel minut 73, 3-2 Yañez minut 81.

ÀRBITRA; Alejandro Gonzalez Fernandez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Pino, Zanopguera, Sanahuja, Mas, Balaguer, Llompart, Humet, Maura, Russo i Lozano., per part del Cala Milor varen veure la targeta groga, S.Moay,. C. Ramirez, dues, per tant fou expulsat, Lorenzo,Volker i R.Moya, i tarfgeta vermella directa el jugador Reina.

Resultats i classificació primera regional.