Oct 222018
 

JuvenilsA-SantaCatalinaAtètic (4)

El Juvenils A de Preferent,  varen perdre dins Can Gaspar, per 4-0, essent aquesta la tercera derrota consecutiva de l’equip.

El Pla de na Tesa, en el partit jugat dissabte passat, només va necessità una part per resoldre el partit, al minut 3 ja havia aconseguit el primer gols i abans de arribar al descans el resultat era un clar i rotund 3-0.

Un gol més onze minuts de la represa, va col·locar el 4-0, resultat pràcticament, i així va ser, de remuntar, amb aquesta derrota els nostres juvenils ocupen la part baixa de la classificació.

PLA DE NA TESA, 4 SPORTING SANT MARÇAL, 0.

PLA DE NA TESA; Cid, Garcia (Bruno min. 69), Cañellas, Serra, Sanchez (Cladera min 57)Ruiz, Riera (Vargas min 52), Diaz, Villena (Morell min. 63), Toledo (Vidal min. 52) i Hidalgo.

SPORTING SANT MARÇAL; Mateu, Jabega, Crespi (Rivadulla min., 57), D.Sanchez, Vaquer, Contreras, Rigo, Riera (Gutierres min. 45), Deya (A.Sanchez, min, 57), Rossllo i Mol (Savedra min. 69).

GOLS; 1-0 Toledo minut 3, 2-0 Riera minut 32, 3-0 Villena minut 44, 4-0 Diaz minut 56.

ÀRBITRA; Alejandro Pozuelo Benito, va ensenyar targeta groga als jugadors del Pla de na Tesa, Cladera i Diaz i de l’Sporting, Fraile, Saavedra i Contreras.

Resultats i classificació Juvenils Preferent grup A.