Mar 272017
 

InfantilsC-Xilvar (2)

 

La visita del Xilvar a Son Caulelles, va significar la tercera derrota consecutiva dels Infantils C, l’equip de Selva, es va imposar per un clar 1-5.

Bona primera part dels nostres infantils C, que varen plantar cara a l’equip visitant, el qual se’n va anar al descans amb una mínima avantatge de 0-1.

A la segona part deu minuts, entre el 43 i el 53, varen bastar al Xilvar per marcar diferències en el marcador aconseguit dos gols que posaven un clar 0-3 en el marcador, no es rendiren els nostres jugadors i el minut 58 marcaven el que seria el seu únic gol establint l’1-3 que donava una petita esperança als nostres jugadors, reacció de l’equip visitant que en poc menys de sis minuts va sentenciar el partit en dos gols més i deixant el marcador amb l’1-5 final.

SPORTING SANT MARÇA ATLÈTIC B; Bujosa, Martinez, Selles, Garcias, J.Martinez, Bosch, Terrones, Alzamora, Mesa, Piza i Juan.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Varela, Alzamora i Sanchez.

XILVAR; Alba, Guirado, Lopez, Marce, Beltran, Amengual, Palou, Munar, Perello, Lopez i Morro.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Martin, Barcelo, Arez, i Perez.

GOLS; 0-1 minut 32 Munar, 0-2 minut 43 Amengual, 0-3 minut 53 Lopez, 1-3 minut 58 Selles, 1-4 minuty 63 Amengual, 1-5 minut 69 Palou.

ÀRBITRA; Pau Muntaner Ruiz.

Resultats i classificació infantils C segona regional grup A.