Oct 082018
 
SportingB-SantaMaria (6)

El segon gol del Santa Maria

El partit entre l’Sporting Sant Marçal de tercera regional i el Santa Maria, va acabar amb la victòria de l’equip del poble veïnat per 1-3.

Vint-i-minuts li bastaren al Santa Maria, per posar-se, al capdavant al marcador amb dos gols de diferència, al darrer minut de la primera part l’Sporting va acurçar les diferències, per establir el resultat amb el qual acabarien els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona, part es va mantenir aquest resultat fins al minut 81, quan novament el Santa Maria aconseguia el seu tercer gol, per establir el definitiu 1-3, amb aquest resultat el nostre equip queda a la darrera posició del seu grup de la tercera regional.

L’equip visitant va jugar amb un jugador menys per expulsió del seu jugador Rodriguez per doble amonestació.

SPORTING SANT MARÇAL “B”, 1 SANTA MARIA DEL U.E.S.M., 3

SPORTING SANT MARÇAL “B”; Jaarsma, Perello, Quintero, Serra, Galindo (Cosin, 58), Hernandez (Mulet, 75), P. Cañellas, Tobay ( S.Rodriguez, 52), Gonzalez (Alvarez, 80), J.R. Cañellas i Bautista ( F Rodriguez, 46).

SANTA MARIA DEL U.E.S.M.; Caballero, Parets, Torres, Villar (Planas, 85), Aredez (Rdoriguez, 19), Mestre, Lafuente (Contesti, 48), Llabres (Dominguez, 65), Andreu, Cachiano i Borras (Vich, 86).

GOLS; 0-1 Andreu minut 10, 0-2 Andreu minut 21, 1-2 P. Cañellas minut 45, 1-3 Villar minut 81.

ÀRBITRA: Jorge Romera Oliver, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Galindo, S. Rodriguez, Perello i Serra i als jugadors visitants Rodriguez (dues), Llabres, Contesti, Mestre i Parets.

Resultats i classificació amateurs B tercera regional grup B.