Abr 262015
 

Sporting-Consell (4)

 

Els amateurs de Primera Regional, han sofert la tercera derrota consecutiva, aquest pic dins Son Caulelles, contra el C.D, Consell, per 1-2.

A la primera part s’ha avençat l’equip visitant en el minut 38, però al minut 44 l’Sporting mitjançant Serra, aconseguia empatar, resultat amb el qual ha acabat la primera part.
A la segona al minut 77 hi ha hagut la jugada clau del partit, un clar, penal, comés per la defensa de l’equip visitant i no senyalat per l’àrbitre Jonatan Caceres Fernandez, ha provocat les protestes del jugador de l’Sporting Morey que ha vist la segona targeta groga, quedant l’Sporting hem deu jugadors, dos minuts després ha expulsat l’entrenador de l’Sporting, Rafel Sureda, i un minut més tard l’equip visitant ha aconseguit el gol de la victòria, així d’un possible 2-1 s’ha passat a l’1-2 definitiu.

Alineació de l’Sporting; Rodriguez, Cifre, Lozano, Russo, Ribera, Ventura (Ventura m.46), Sintes (Matos m. 83), Balaguer (Carrillo m. 64), J. C. Rodriguez (Lorente m. 46), Morey i Serra.

Alineació C.D. Consell; Estella, Isern, Oriola, Crespi (Pieras m. 76), Perello, De Luque (Ahmed m. 57), Gonzalez, Casasnovas, Diaz, Vargas, i Naveda.

Gols; 0-1 Gonzalez minut 38, 1-1 Serra minut 44, 1-2 Gonzalez minut 80.

L’àrbitre, ha ensenyat targeta groga als jugadors de l’Sporting, Sintes, Ribera, Lozano, per dos cops, per aquest motiu ha vist la vermella i també a l’entrenador Rafel Sureda dues grogues i per tant la vermella per doble amonestació.

Per part del Consell, han vist la targeta groga, Oriola, Isern, Gonzalez, Blas i Diaz.

Resultats i classificació amateurs Primera Regional.