Set 092019
 
La pilota va pegar al pal, primera gran ocasió de l’Sporting amb 0-0 al marcador.

Aquesta temporada 2019-2020,no ha començat gaire bé pel nostre equip de primera regional, en tres jornades no ha aconseguit un sol punt, i en aquest moments ocupa la dinovena plaça de la taula.

El partit d’ahir horabaixa era una gran ocasió per aconseguir puntuar, el visitant era el Consell, que com el nostre equip havia perdut tots els partits.

A pesar que l’Sporting va començar bé, en bones triangulacions i canvis de lloc, era totalment inofensiu davant la porteria visitant, despès d’una de les poques ocasions de l’Sporting un contraataca del Consell en el minut 18, els visitants aconseguiren el primer gol marcat per Torres, i amb aquest resultat acabaven els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, va continuar igual, bon joc de l’Sporting i ràpids contraatacs del Consell,i al minut 56, novament el Consell s’avençava amb un segon gol, Martin posava el 0-2.

Els darrers deu minut varen ser emocionants, el minut 80 l’Sporting reduïa distàncies per establer l’1-2, gol marcat de penal per Ferreira, que va fer que l’Sporting cerques l’empat mentre que el Consell defensava el resultat d’1-2, amb el qual va acabar el partit, deixat a l’Sporting dinovè amb zero punts, i només tres gols marcats, dos d’ells de penal i set d’encaixats.

FITXA DEL PARTIT.

Sporting Sant Marçal; Subirats, Cortes, Gutierrez, Lopez, Rossello, Ghanim, Vicens, Sindin, Alfonzo, Alvarez i Comas.

Canvis; Minut 60 entre Milovenic per Ghanim, Ferrerira per Sindin, minut 67 Saiz per Gutierrez i minut 78 Loor per Vicens.

C. D. Consell; Martorell, Schadlinch, Martin, Ramis, Busquets, Bailon, Subires, Barcelo, Torres, M. Martin i Deya.

Canvis; Minut 62 entre Gomila per Torres, minut 68 Ponce per Barcelo, minut 75 Blas per M. Martin, minut 86 Pol per Gomila.

Gols; 0-1 minut 18 Torres, 0-2 minut 56 per M. Martin, minut 80 1-2 Ferreira de penal.

Àrbitre; Gabriel Fiol Alzamora, ajudat a les bandes per Jaime Garcia Font i Alberto Martinez Sabrafin, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Rossello, Gutierrez i Campomar, i als jugadors del Consell, Bailon, Buquets, Subires, Martin i Ponce.

Resultats i classificació amateurs primera regional.