Oct 092017
 
El primer gol del Son Cladera

El primer gol del Son Cladera

La visita del Son Cladera a Son Caulelles, va significar la tercera derrota dels nostres infantils per un clar 1-13.

La primera part va ser igualada i els nostres jugadors varen plantar cara, el primer a marcar va ser l’equip visitant, per cinc minuts més tard l’Sporting empatar, l’equip visitant a cop de contraatacs duia el perill a la nostra porteria, i abans d’acabar la primera part havia aconseguit dos gols per posar un clar 1-3 amb el qual acabaria la primera part, que l’Sporting va acabar amb deu jugadors.
Tothom sa pensava que l’àrbitra havia expulsat el nostre jugador, la realitat va ser molt diferent, amb una prova d’ant esportivitat, despreci als companys i a l’entrenador i al Cub. El jugador Massot va abandonar el terreny de joc, sense permís ni de l’àrbitra ni de l’entrenador, i no va voler incorporar-se novament al joc a la segona part, almenys va demanar, disculpes un copa acabat el partit.

Una de les rematades del nostre equip.

Una de les rematades del nostre equip.

La segona part, el Son Cladera, va passar per damunt l’Sporting i va marcar deu gols més que va deixar el definitiu 1-13, ara el nsotre equip és el màxim golejat amb 31 gols encaixat en tres partit.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL “B”; Dorrego, Pocovi, Joan, Real, Creus, Russo, Sureda, Salom, Inserte, Moreno i Serra.

TAMBÉ JUGAREN; Adamuz i Massot.

SON CLADERA; Alvarez, Aneas, Drover, Olmo, Marcos, Alou, Sanchez, Mariano, Oluwasina, Bosada i Zurita.

TAMBÉ JUGAREN; Barata, Cobo, Vallespir,Novamagbe, i Rodriguez.

GOLS; 0-1 minut 16 Aneas, 1-1 minut 21 Serra, 1-2 minut 28 Sanchez, 1-3 minut 33 Novamagbe, 1-4 minut 39 Bosada, 1-5 minut 41 Novamagbe, , 1-6 minut 46 Vallespir, 1-7 minut 51 Novamagbe, 1-8 minut 55 Novamagbe, 1-9 minut 59 Sanchez, 1-10 minut 61 Aneas, 1-11 minut 63 Novamagbe, 1-12 minut 66 Novamagbe, 1-13 minut 67 Novamagbe.

ÀRBITRA; Miguel Francisco Bebnito Cabeza.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació infantils C grup E.